Bose SoundTouch en CineMate

Luister thuis overal naar uw muziek!

Beeld u zich even in dat u overal in huis naar uw muziek zou kunnen luisteren. En dat u afwisselend liedjes uit uw persoonlijke muziekbibliotheek en diensten zoals Spotify of Deezer zou kunnen afspelen? En dit allemaal zonder dat u zich hoeft te verplaatsen om uw luidsprekers aan uw computer aan te sluiten? Wilt u bovendien een draadloze oplossing? Ontdek de CineMate- en SoundTouch-systemen van Bose.

Hoe beheert u uw volledige installatie?

Verleg uw muzikale grenzen

U verlegt graag uw muzikale grenzen? Dan bent u ongetwijfeld fan van muziekdiensten zoals Spotify en Deezer. Deze applicaties vormen stilaan de nieuwe standaard voor het beluisteren van muziek. Daarom heeft Bose met zijn SoundTouch-luidsprekers alles uit de kast gehaald om het luisteren naar gestreamde muziek nog eenvoudiger en leuker te maken. Sluit de draadloze SoundTouch-luidspreker aan uw CineMate 520, 220, 130 of 120 homecinema aan en maak een verbinding met uw wifinetwerk. Wat volgt is kinderspel: de SoundTouch-verbinding is intuïtief. U hebt dus geen computer nodig om uw systeem te configureren. In een mum van tijd krijgt u toegang tot alle online muzikale bibliotheken. Luister thuis overal naar internetradiozenders van over de hele wereld!

Hoe beheert u uw volledige installatie?

Hoe beheert u uw volledige installatie?

Beheer uw volledige installatie vanaf uw smartphone of tablet via de SoundTouch app. Stel via deze applicatie tot zes voorinstellingen in. Zo personaliseert u uw installatie en bent u zeker dat u altijd naar uw lievelingsmuziek luistert. Dankzij de handige infrarood-afstandsbediening kiest u één van de zes voorinstellingen en hebt u toegang tot de standaardfuncties. Speel uw gestreamde muziek in elke gewenste kamer af met één druk op de knop. In iedere kamer een ander muziekgenre? Dat kan indien u verschillende SoundTouch-toestellen in huis plaatst. Perfect om in elk deel van het huis een specifieke sfeer te creëren!

Een helder en meeslepend geluid

Geniet overal in huis van een uitzonderlijk geluid met diepe bassen dankzij de SoundTouch-luidsprekers. Beschikt u over veel ruimte of wenst u uw muziek ook in de tuin af te spelen? De SoundTouch 30 vult de hele ruimte met een puur en vol geluid en zal u onderdompelen in een fantastische muzikale wereld.

Hoe beheert u uw volledige installatie?

Muziek zoals ze hoort te zijn

Ook op muzikaal gebied weet u exact wat u wilt. Bose heeft hier rekening mee gehouden en heeft zijn luidsprekers voorzien van zes voorinstellingen. Zo hebt u uw favoriete muziek steeds bij de hand. Éen aanraking volstaat om naar uw lievelingsnummers te luisteren. Creëer eenvoudig afspeellijsten: sleep via de applicatie muziekbronnen, zoals een favoriete Deezer-zender, uw muzikale bibliotheek of een internetradiozender, naar je zes voorinstellingen.

Extra voordelen

  1. Aux-ingang: sluit nog andere audiobronnen aan en maak uw toestel nog veelzijdiger.
  2. Ethernetpoort: indien u dit wenst kunt u ook kiezen voor een bekabelde aansluiting op uw thuisnetwerk.
  3. Oled-scherm: u hoeft niet naar uw smartphone of tablet te kijken om de informatie over het afgespeelde liedje te zien.
  4. USB-poort: sluit uw USB-stick aan om de muziek die zich er op bevindt rechtstreeks af te spelen.

product

CineMate 520

  1. Vijf kleine luidsprekers
  2. Ruimtelijke surround sound
  3. Compatibel met 4K-video
€ 1.199,00
of € 50,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters