Braun MGK3085-multigroomingkit

Gun jezelf de perfecte look

Ben jij iemand die graag piekfijn voor de dag komt? Met de MGK3085-multigroomingkit van Braun heb je alles bij de hand om er elke keer opnieuw tiptop uit te zien!


Een complete verzorging

De Braun MGK 3085-multigroomingkit biedt alles om je baard, haar, lichaam en gezicht te onderhouden. Het pack bevat een multiverzorger en 8 accessoires:

Baard: gebruik de verschillende trimaccessoires (1 mm, 2 mm, 3-11 mm of 13-21 mm) voor een perfect getrimde baard. Bovendien bevat deze kit ook een Gillette Flexball-scheermes.

Haar: scheer je haar zoals jij het wilt. De slimme tondeusekam biedt je een grote nauwkeurigheid en meer controle over je haarsnit.

Lichaam: van je borstkas tot je buikspieren, onderarmen en lies, met het bodygroom-opzetstuk ziet je lichaam er altijd netjes verzorgd uit.

Neus en oren: verwijder neus- en oorhaar op een efficiënte en pijnloze manier dankzij het speciale opzetstuk.


Ultrascherpe trimelementen

Creëer je eigen stijl op een nauwkeurige wijze dankzij de ultrascherpe, roestvrijstalen trimelementen van dit MGK 3085-pack. Dik, dun, kort of lang haar? De messen zorgen voor prima resultaten! Ze zijn gemaakt om levenslang mee te gaan.

100% waterproof

Zin om je Braun-multiverzorger onder de douche te gebruiken? Dat kan dankzij de Wet&Dry-functie van dit toestel. Spoel hem ook heel eenvoudig af onder de kraan om hem te reinigen.

Grote autonomie van 1 uur

De krachtige batterij van de Braun-multiverzorger biedt een grote autonomie. Laad hem gedurende 1 uur op en gebruik hem nadien 1 uur draadloos. Het led-licht geeft de batterijstatus weer. Praktisch!


product

Jouw Braun MGK3085

  • 8 accessoires
  • Haar, gezicht en lichaam
  • 100% waterdicht
Koop nu