Braun Satin Hair 7-haardroger en -stijltang

Haal de ster in u naar boven

U wil er op uw best uitzien en tegelijkertijd uw haar de beste verzorging geven? Geen probleem voor de Braun Satin Hair 7-haardroger en –stijltang. De innovatieve technologieën beschermen uw haar en maken het glad en glanzend.

Braun Satin Hair 7-haardroger

Stylen als een professional

Vraagt u zich soms af waarom uw haar nooit meer het resultaat van de kapper evenaart? Dat is verleden tijd met de Braun Satin Hair 7-haardroger. Een professioneel ventilatiesysteem zorgt voor een snelle, geconcentreerde luchtstroom voor een professionele styling. Het anti-statisch drogen werkt als een vochtinbrengende crème die pluizig en statisch haar vermijdt zodat uw haar er glanzend en glad uitziet.

De beste verzorging voor uw haar

Met de Braun Satin Hair 7 kunt u niet alleen stylen zoals een professional, u geeft ook uw haar de beste verzorging. Zo wordt tijdens het drogen het vochtgehalte van uw haar verbeterd om uitdroging en schade te voorkomen. De ThermoSensor regelt een consistente optimale temperatuur tijdens het drogen zodat uw haar niet verbrandt.

IONTEC-technologie

De haardroger bevat de unieke IONTEC-technologie van Braun. Hiermee worden vochtdeeltjes uit de lucht gehaald terwijl u uw haar stijlt. Het resultaat is glad en kroesvrij haar met extra glans.

Braun Satin Hair 7-stijltang

Zie er uit als een ster

Of u nu klaar moet zijn voor de rode loper of gaat brunchen met vrienden, met de Braun Satin Hair 7-stijltang ziet u er uit als een ster. Dankzij de actieve krulranden en de koeltip creëert u perfecte krullen en golven. De Nanoglide keramische platen glijden drie keer gladder door het haar voor meer bescherming tegen beschadiging.

SensoCare-technologie

Uniek aan de Satin Hair 7-stijltang is de SensoCare-technologie. De sensoren controleren het vochtgehalte in elke haarpluk en passen automatisch de temperatuur aan. Uw haren worden gestyled op de ideale temperatuur, voor een gladder en langduriger stylingresultaat en een betere verzorging.

Slimme stijltang

U leert ook bij van uw stijltang. Het display geeft feedback over uw stylingproces om uw resultaat te verbeteren. Bovendien slaat de Satin Hair 7 de persoonlijke haargegevens op van tot drie gebruikers, zodat u haar bijvoorbeeld kunt delen met huisgenoten.

product

Uw Braun Satin Hair 7-haardroger

  • Geconcentreerde luchtstroom voor professionele styling
  • Thermosensor voor een consistente temperatuur
  • IONTEC-technologie voor glad en kroesvrij haar met extra glans

€ 75,00
product

Uw Braun Satin Hair 7-stijltang

  • Zowel glad maken als creëren van perfecte krullen en golven
  • SensoCare voor bescherming tegen hitte en langdurig resultaat
  • Feedback over uw stylingproces
€ 59,99
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters