Braun Series 7, 8 & 9 scheerapparaten
soepel scheren met ťťn beweging

Ben je een veeleisende man? Hou je van comfort, doeltreffendheid en snelheid? Met de nieuwe scheerapparaten Braun Series 7, 8 en 9 geniet je elke ochtend van de knowhow van Braun voor een onberispelijke scheerbeurt. Ze zijn efficiënt en multifunctioneel, maar vooral heel slim. Perfect voor jou dus!

Soepel scheren met ťťn beweging

De nieuwe Series 9 en Series 8 vormen de topreeks van Braun. Dat betekent dat deze scheerapparaten alles net zo goed of beter doen dan de andere modellen. De 10-D flexibele scheerkop van de Series 9 beweegt in 10 verschillende richtingen. De 8-D flexibele scheerkop van de Series 8 beweegt in 8 verschillende richtingen.

Daarbovenop werden deze scheerapparaten uitgerust met sonische technologie. 10.000 trillingen per minuut creëren een kussentje voor het scheerapparaat zodat het over je huid glijdt.

Geen enkel haartje ontsnapt

Dankzij de 40.000 snijacties van de Series 9-modellen en 30.000 snijacties van de Series 8-scheerapparaten in combinatie met de verschillende gesynchroniseerde elementen ontsnapt geen enkel haartje.

  • OptiFoil™-elementen: grijpen zelfs de kortste haartjes.
  • Lift & Cut-trimmer met titanium-coating: grijpt platliggende haartjes.
  • Direct & Cut-trimmer: grijpt zelfs het laatste haartje voor een soepele scheerbeurt.
  • Skin Guard: beschermt je huid bij elke beweging.

Doeltreffende zachtheid

De Braun Series 7, 8 en 9 scheerapparaten lezen tijdens het scheren voortdurend de dichtheid van je baard en passen hun vermogen er constant aan aan. Het resultaat? Een efficiënte scheerbeurt die je huid minimaal belast.

De Series 8 & 9 modellen zijn voorzien van een 32 bit-chip zodat dit zelfs uitstekend werkt voor de meest dikke baard!

Wat is er nieuw?

Naast de krachtige chip die ook de dikste baarden aankan, zijn de nieuwe Series 7, 8 en 9 ook uitgerust met een Pro Display. Op dit schermpje zie je alle informatie om je scheerapparaat in goede staat te houden.

En de batterij gaat tot 20% langer mee. Met één laadbeurt kan je tot een maand lang aan de slag. Top!

Het laadstation reinigt, smeert en droogt

De Braun Series 9 9370cc en Series 8 8365cc bieden een extra troef: ze worden geleverd met een Clean&Charge-laadstation. Dat reinigt je toestel met op alcohol gebaseerde cartouches die 99,9% van de bacteriën meteen verwijderen. De werking kan niet eenvoudiger.

Met één druk op de knop start je een programma dat je scheerapparaat reinigt, smeert, droogt én oplaadt. Zo is je toestel elke ochtend als nieuw en gaat het langer mee. Bovendien vertelt het laadstation je zelf wanneer je het moet gebruiken.

Voor jou getest

Onze blogster Shana deed beroep op 2 proefkonijnen om de Braun Series-scheerapparaten te testen: haar papa die zich al jaren elektrisch scheert en haar schoonvader die enkel zweert bij een scheermesje.

Benieuwd om te ontdekken hoe hun ochtendritueel verliep en hoe goed de Braun Series 8 8365 CC en Series 9 9370 CC gescoord hebben?

Lees het verdict

Braun Series 7

Easy Click

Het Wet&Dry Braun Series 7 elektrisch scheerapparaat voor mannen zorgt voor een gladde scheerbeurt. Zelfs op moeilijke plekken! Hij is voorzien van een Easy-Click systeem om makkelijk van opzetstuk (in optie) te veranderen. Je kan bijvoorbeeld een opzetstuk gebruiken:

  • voor de styling van je stoppelbaard van 0,25vmm tot 2,3vmm
  • voor het trimmen van snor en bakkebaarden
  • voor het stylen van baarden van 0,5vmm tot 7vmm
  • voor het groomen van je lichaam
  • voor de diepe reiniging van de poriën

360į flexibiliteit

De grootste troef van het Braun Series 7-scheerapparaat? De 360° flexibele scheerkop voor een heel nauwkeurig resultaat! Niet alleen de 3 mesjes zijn flexibel, ook de kop is dat. Het scheerapparaat volgt alle trekken van je gezicht tot in de perfectie en ziet geen enkel haartje over het hoofd. Hoe klein het ook is.

Dit elektrisch scheerapparaat van Braun is uitgerust met de AutoSense-technologie die de dikte van je baard detecteert. Waarom? Om je een scheerervaring te bieden die aangepast is aan jouw baard. De scheerkracht past zich automatisch aan aan je baardtype en het resultaat is altijd onberispelijk.

Terugbetaling Braun

Heb je het het ideale Braun-scheerapparaat gevonden? Perfecte timing want je geniet nu van een terugbetaling. Bestel je toestel en Braun betaalt je tot 120 euro terug! Actie geldig tot en met 13 juni 2021. Meer info? Klik hier.

Op zoek naar een doeltreffend elektrisch scheerapparaat om nat en droog te scheren? Ontdek de Braun Series-scheerapparaten in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters