Braun Series 3 Shave & Style  banner

Braun Series 3 Shave & Style

Zachte scheerbeurt, gladde huid

Vertrouw op het elektrische Series 3 Shave & Style-scheerapparaat van Braun om je baard elke dag perfect af te scheren voor een ultra-gladde en zachte huid. Sneller dan ooit tevoren.

Voor elke stijl

Gebruik één van de vijf kammen (1-7 mm) en creëer de gewenste look: een mannelijke 3-dagenbaard of een nonchalante stoppelbaard.

Intelligent scheersysteem

Scheer ook vlot moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder je neus, dankzij het dunne precisiehoofd van dit krachtige scheerapparaat. De Series 3 Shave & Style past zich perfect aan je gezicht aan. Gebruik het trimhoofd om je bakkebaarden en snor makkelijk vorm te geven.

Ultrascherpe mesjes

De SensoFoils™-messen van de Series 3 Shave & Style zorgen voor een nauwkeurig, zacht en glad scheerresultaat dat langer duurt. Bovendien trekken deze drukgevoelige mesjes zich automatisch terug om je huid te beschermen.

100% waterbestendig

Wil je je Series 3 Shave & Style-scheerapparaat te gebruiken onder de douche? Dat is mogelijk. Scheer je met water, gel- of scheerschuim voor nog meer glijcomfort en een gladdere huid. Spoel hem vervolgens ook makkelijk af onder stromend water.

Ergonomisch handvat

De Series 3 Shave & Style-scheerapparaten garanderen een comfortabel gebruik. De speciale rubberen handgreep van deze scheerapparaten ligt ook beter in de hand, zelfs in natte omstandigheden.

Lange batterijduur

Scheer je 45 minuten lang volledig draadloos dankzij de krachtige batterij van dit Series 3 Shave & Style-scheerapparaat. In amper 1 uur tijd is de batterij opgeladen.

product

Jouw Braun Series 3 Shave & Style

  • Intelligent scheersysteem
  • Ultrascherpe mesjes
  • 100% waterdicht
Koop nu