Braun Series 7, 8 en 9 Pro Ė nauwkeurig scheren in alle comfort

Een comfortabele, doeltreffende en snelle scheerbeurt begint bij Braun! Met de scheerapparaten Braun Series 7, Series 8 en Series 9 Pro geniet je elke keer opnieuw van een professionele en onberispelijke scheerbeurt. Deze shavers zijn efficiënt en multifunctioneel, maar vooral heel slim. Wij verklappen je er alles over!

Nieuwe Braun Series 9 Pro

Series 9 vs. Series 9 Pro

Series 9 vs. Series 9 Pro

Maak kennis met de nieuwe Braun Series 9 Pro. Het verschil met de standaard Series 9? Dit nieuwe scheerapparaat grijpt en scheert je haartjes in een 33.6 % lagere hoek. Hij beschikt over een 30 % grotere opening en een 35 % dunner uiteinde. Kortom, een comfortabele scheerbeurt in een handomdraai.

Nieuwe handige oplaadreisetui

Nieuwe handige oplaadreisetui

De Series 9 Pro wordt geleverd met een nieuw reisetui. En niet zomaar een etui! Het gaat hier over het eerste oplaadreisetui ooit ontworpen voor scheerapparaten! Dit zijn de belangrijkste kenmerken:
 • Li-Ion geïntegreerde PowerCase
 • Laadt op voor tot 6 weken scheren (= 50 % meer dan opladen zonder PowerCase)
 • Beschermt het apparaat tijdens het reizen
 • Compatibel met de S9 Pro, S9 & S8 modellen
 • Beschikbaar bij een aantal scheerapparaten of apart verkrijgbaar
 

Nieuwe vingerafdrukvrije coating

Nieuwe vingerafdrukvrije coating

Bovendien wordt de nieuwe Braun Series 9 Pro voorzien van een premium vingerafdrukbestendige finishing. Een coating met 3 laagjes die zo dun is als een menselijk haar. Echt knap! (ook bij de Braun Series 8).

Voor moeilijke zones

Voor moeilijke zones

En last but not least heb je de Precisie Switch! Dankzij deze technologie kan je gemiste haartjes in moeilijke zones zoals je hals makkelijk grijpen. Voor alle platliggende haartjes heb je de zeer praktische ProLift Trimmer! Deze verbeterde trimmer tilt ze op en scheert ze moeiteloos af. En dankzij de MultiHeadlock wordt de scheerkop geblokkeerd en kan jij zo op je gemak alle moeilijke plekken nauwkeurig scheren. Heel handig!

Braun Series 8 & Series 9 Pro: de voordelen

Geen enkel haartje ontsnapt

Geen enkel haartje ontsnapt

In combinatie met verschillende accessoires en gesynchroniseerde elementen ontsnapt geen enkel haartje aan de Braun Series 8 en Series 9 Pro.
 • SyncroSonic™-technologie: 40.000 snijacties/min. op de Series 9 Pro & 30.000 snijacties op de Series 8 
 • OptiFoil™-elementen: grijpen zelfs de kortste haartjes
 • Direct & Cut-trimmer: grijpt zelfs het laatste haartje voor een soepele scheerbeurt
 • Skin Guard: beschermt je huid bij elke beweging
 • Precisietrimmer: voor een nauwkeurige vorm van je bakkebaarden

Soepel scheren met ťťn beweging

Soepel scheren met ťťn beweging

De Series 8 en nieuwe Series 9 vormen een echt topduo bij Braun. Dat betekent dat deze scheerapparaten alles net zo goed of beter doen dan de andere modellen. De 10-D flexibele scheerkop van de Series 9 beweegt in 10 verschillende richtingen. De 8-D flexibele scheerkop van de Series 8 beweegt in 8 verschillende richtingen.
 

Het laadstation reinigt, smeert en droogt

Het laadstation reinigt, smeert en droogt

Specifieke modellen van de Series 8 & nieuwe Series 9 Pro bieden een extra troef: ze worden geleverd met een 5-in-1 SmartCare Center. Zo is je toestel elke ochtend als nieuw en gaat het langer mee. 
 • Het reinigt je toestel dankzij de vloeistof op basis van alcohol die stoppels wegspoelt en 99,9% van de bacteriën verwijdert
 • Het laadt je scheerapparaat automatisch op
 • De reinigingsvloeistof smeert de scheermesjes en geeft ze een frisse citroengeur
 • Na de reiniging wordt je scheerapparaat grondig gedroogd
 • Het juiste reinigingsprogramma wordt automatisch geselecteerd

Doeltreffende zachtheid

Doeltreffende zachtheid

Dankzij hun intelligente AutoSense-technologie lezen de Braun Series 8 en Series 9 Pro scheerapparaten (ook voor Series 7) tijdens het scheren voortdurend de dichtheid van je baard en passen hun vermogen er constant aan. Het resultaat? Een efficiënte scheerbeurt die je huid minimaal belast.

Voor jou getest

Voor jou getest

Onze blogster Jeanne liet haar man één van de nieuwe Braun Series 9-scheerapparaten testen. Benieuwd om te ontdekken hoe zijn ochtendritueel verliep en hoe goed de Braun Series 9 Pro 9475 CC gescoord heeft? Lees snel de volledige test!
 

Troeven van de Braun Series 7 op een rij

Easy Click

Easy Click

Het Braun Series 7 elektrisch scheerapparaat voor mannen zorgt voor een gladde scheerbeurt. Zelfs op moeilijke plekken! Hij is voorzien van een Easy-Click systeem om makkelijk van opzetstuk (in optie) te veranderen. Je kan bijvoorbeeld een opzetstuk gebruiken:
 • voor de styling van je stoppelbaard van 0,25 mm tot 2,3 mm
 • voor het trimmen van snor en bakkebaarden
 • voor het stylen van baarden van 0,5 mm tot 7 mm
 • voor het groomen van je lichaam
 • voor de diepe reiniging van de poriën
 

360į flexibiliteit

De leukste troef van de Braun Series 7-shaver? De 360° flexibele scheerkop voor een zeer nauwkeurig resultaat! Niet enkel de 3 mesjes zijn flexibel, ook de kop is dat. Het scheerapparaat volgt alle contouren van je gezicht tot in de perfectie en ziet geen enkel haartje over het hoofd.
 

Wil jij graag ťťn van deze Braun-scheerapparaten bestellen voor onder de kerstboom of gewoon voor jezelf? Leuk idee! Kom deze toptoestellen bewonderen in één van onze winkels.

4,2
€ 429,00

4,4
€ 240,00

 
€ 389,94
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters