De waterbestendige scheerapparaten voor mannen Braun Series 7 en 9: een revolutie in het scheren

Ontdek een nieuwe dimensie in het scheren met de scheerapparaten van de Braun Series 7 en 9 voor mannen. Ze zijn waterbestendig, slim en gesynchroniseerd.

Braun Series 7 en 9 banner

De waterbestendige scheerapparaten voor mannen Braun Series 7 en 9: een revolutie in het scheren

Ontdek een nieuwe dimensie in het scheren met de scheerapparaten van de Braun Series 7 en 9 voor mannen. Ze zijn waterbestendig, slim en gesynchroniseerd.

Het Duitse merk Braun is sinds 1921 trouw aan zijn reputatie en bewijst opnieuw het technologisch vermogen van zijn scheeroplossingen voor mannen. Wacht niet langer en ontdek de waterbestendige scheerapparaten van de Series 7 en 9 met hun extreme efficiëntie en nooit eerder geziene functies.

Braun Series 7 Wet&Dry, het ultieme waterbestendige scheerapparaat voor de mannenhuid

Het waterbestendige scheerapparaat voor mannen Braun Series 7 7893S Wet&Dry combineert alle functies die je nodig hebt voor een zachte maar onberispelijke scheerbeurt. Het kan worden gebruikt onder de douche en is uitgerust met een batterij die oplaadt in slechts 1 uur tijd en waarmee je maar liefst 50 minuten draadloos kunt scheren.

Een onberispelijke scheerbeurt, zelfs onder stromend water

Het scheerapparaat voor mannen Braun Series 7 7893S WD is een waterbestendig scheerapparaat uitgerust met de Wet&Dry-technologie, zodat het ook onder de douche kan worden gebruikt. Dankzij zijn systeem dat de gezichtscontouren volgt, past het zich makkelijk aan je gezichtsvorm aan, voor een zeer nauwkeurige scheerbeurt in alle omstandigheden, op een droge of natte huid. Het reinigende station verzekert een maximale hygiëne en een vlot onderhoud na het scheren.

De intelligente precisie van de Smart Sonic-technologie

Voor een baard die er nog verzorgder uitziet, heeft Braun zijn Series 7 7893S WD-scheerapparaten uitgerust met de Smart Sonic-technologie die een zeer nauwkeurige scheerbeurt toelaat. Deze technologie controleert de densiteit van je baard 160 keer per minuut en past het vermogen van het scheerapparaat aan ter hoogte van de meest behaarde zones.

Een concentraat aan spitstechnologie in ťťn enkel scheerapparaat

Het scheerapparaat voor mannen Braun Braun Series 7 7893S WD is eveneens uitgerust met het 8-D Flexible-systeem dat een flexibele scheerkop en individuele zwevende scheerelementen combineert, om de huid perfect te volgen.
De Turbo/Sensitive-functie met 5 scheermodi laat een scheerbeurt toe aangepast aan je behoeften. En de trimmer Activ Lift tilt liggende haartje op en scheert ze feilloos af.


Braun Series 9 Clean&Charge, het krachtige scheerapparaat voor de gehaaste man

Ben je gehaast en fan van onberispelijke en snelle efficiëntie? Dan is het scheerapparaat voor mannen Braun Series 9 9296CC WD geknipt voor jou. Het kan onder de douche worden gebruikt en is uitgerust met de Clean&Charge-technologie. Het volgt je ritme voor een ultrasnelle, nauwkeurige scheerbeurt.
Zijn krachtige Li-Ion-batterij is oplaadbaar in slechts 1 uur, voor 50 minuten non-stop draadloos scheren. En voor wie echt aan 100 per uur leeft: een snelle oplaadbeurt van 5 minuten is voldoende voor één scheerbeurt.

Het gesynchroniseerde vermogen van de SyncroSonic-technologie

De SyncroSonic-technologie van de Braun Series 9 9296CC WD laat een zeer nauwkeurige scheerbeurt toe. Vijf speciale scheerelementen werken perfect synchroon samen om de meest hardnekkige baardhaartjes kort te wieken. Elk element heeft een specifieke functie: de haartjes optillen, ze vangen, … Dankzij de 10.000 microbewegingen per minuut, vangt deze SyncroSonic-technologie van de Braun Series 9 meer haartjes.

Een snelle, nauwkeurige scheerbeurt, zelfs onder de douche

Win tijd en scheer je onder de douche met het scheerapparaat Braun Series 9 9296CC WD dat kan worden gebruikt onder water, met scheerschuim of -gel. Aan jou de keuze. Dankzij de Wet&Dry-technologie van Braun is het apparaat perfect waterbestendig en veilig, met hetzelfde scheercomfort.

Een extreem doorgedreven scheerprecisie

De Braun Series 9 Clean&Charge is ook uitgerust met een systeem dat zich makkelijk aanpast aan de gezichtscontouren en met twee uiterst performante trimmers. De HyperLift & Cut die de liggende haartjes op kin en hals optilt en afscheert, en de Direct & Cut die de haartjes ordent en scheert die in verschillende richtingen groeien.

Een tijdbesparend scheerapparaat met spitstechnologie

De Braun Series 9 9296CC doet je beslist tijd winnen. Met zijn LED- en LCD-display verbetert hij het onderhoud en gebruik van je apparaat. Hij is uitgerust met een duidelijke hygiëne-indicator en een real time weergave van het batterijniveau, waarop de resterende minuten scheertijd worden afgeteld.
Zijn Clean & Charge-station met 5 acties, ten slotte, reinigt, laadt, smeert, kiest het reinigingsprogramma en droogt.

Zin om een nieuwe scheerervaring te beleven? Ontdek het assortiment waterbestendige scheerapparaten voor mannen van Braun online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Jouw Braun Series 7 Wet&Dry

  • Waterproof
  • Scheerbeurt van 50 min
  • Nauwkeurig en krachtig
Koop nu
product

Jouw Braun Series 9 Clean&Charge

  • Waterproof
  • Snelle oplaadbeurt van 5 min
  • 5 speciale scheerelementen
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Braun Series 7
  2. Bekijk de Braun Series 9
  3. Bekijk alle scheerapparaten van Braun