Braun Series 9†9260S Wet&Dry

Het ultieme scheerapparaat voor de veeleisende man

Herontdek het ware plezier van scheren met het elektrische scheerapparaat Braun Series 9 9260S Wet&Dry voor mannen: 100% waterbestendig en met maximaal SyncroSonic™-vermogen.

Omdat elke man behoefte heeft aan een makkelijke en nauwkeurige scheerbeurt, lanceert Braun het scheerapparaat Series 9 9260S Wet&Dry, ontworpen voor een zachte en perfecte scheerbeurt in één beweging. Uitgerust met de SyncroSonic™-technologie en bruikbaar onder water, combineert hij alle functies voor een onberispelijke scheerbeurt, ongeacht de omstandigheden!

5 goede redenen om te kiezen voor het scheerapparaat Braun Series 9

1.

Een fascinerend, doorgedreven functioneel design

Het scheerapparaat voor mannen Series 9 9260S WD biedt een perfecte combinatie van design en functionaliteit.

Elk detail werd zorgvuldig uitgedacht om het scheerplezier maximaal te optimaliseren. Braun gaf de trimmer een titanium coating. Dit metaal is dan ook zeer duurzaam, zeer goed bestand tegen roest en oogt mooi.

Het antislipoppervlak in rubber heeft het typische stippelpatroon van Braun. Het garandeert een uitstekende ligging in de hand, ook wanneer het nat is.

De makkelijk bereikbare MultiHeadLock vergrendelt de in vijf richtingen flexibele scheerkop, om een nog nauwkeurigere scheerbeurt te verkrijgen. Deze functie is bijzonder nuttig voor moeilijk bereikbare plekken, zoals onder de kin en de neus.

2.

Het maximale en veelzijdige vermogen van SyncroSonicô

De SyncroSonic™-technologie van de Braun Series 9 9260S WD biedt je een zeer nauwkeurige scheerbeurt voor een nog perfectere baard. Deze technologie vangt meer haartjes, dankzij de 10.000 microtrillingen per minuut. Ze is samengesteld uit 4 gespecialiseerde scheerelementen, uitgerust met de Sonic-technologie. Elk van de elementen heeft een specifieke functie:

  1. 2x OptiFoil™: voor een perfecte gladheid die langer duurt.
  2. HyperLift&Cut-trimmer: tilt platliggende haartjes op en trimt ze.
  3. Direct&Cut-trimmer: ordent en scheert haartjes af die in verschillende richtingen groeien.
  4. Beschermende SkinGuard: verzacht de huid voor een uitzonderlijke scheerervaring.

En dankzij de controle van de dichtheid 160 keer per minuut, is dit scheerapparaat van Braun in staat om extra vermogen te leveren daar waar nodig.

3.

Een soepel en flexibel comfort dankzij de ultranauwkeurige 10†D-scheerkop

Het elektrisch scheerapparaat Braun Series 9 9260S WD is uitgerust met een scheerkop die beweegt in 10 richtingen voor een ongeëvenaard scheercomfort, zelfs bij heel kort scheren. Deze kop is zelf uitgerust met zelfstandige soepele scheerelementen die MicroMotion en MacroMotion combineren, voor een maximale aanpassing aan de gezichtscontouren:

  1. MacroMotion: de draaiende scheerkop navigeert moeiteloos langs de grotere contouren voor een optimaal contact met de huid.
  2. MicroMotion: de soepele ophanging van elk snij-element past zich zelfs aan de fijnste gezichtscontouren aan.

4.

Een duurzaam en 100% waterbestendig elektrisch scheerapparaat

Dankzij de Wet&Dry-technologie kan de Series 9 van Braun worden gebruikt met water, scheerschuim of -gel, en zelfs onder de douche. Voor een verfrissende en hydraterende scheerbeurt die de prestaties niet in het gedrang brengt. Het scheerapparaat kan worden ondergedompeld tot 5 meter diep. Het is ook volledig afwasbaar. Je kunt het dus rustig onder stromend water afspoelen voor een vlotte reiniging.

5.

Een opmerkelijke autonomie en snelle oplading

De ultramoderne Li-Ion-batterij van het elektrisch scheerapparaat Braun Series 9 9260S WET&DRY is betrouwbaar en krachtig. Ze is volledig oplaadbaar in slechts 1 uur, voor 50 minuten scheren. Gehaast? Snel laden gedurende 5 minuten volstaat voor één scheerbeurt.
Het scheerapparaat Series 9 wordt ook geleverd met een nieuw premium laadstation dat weinig plaats vraagt in de badkamer en ervoor zorgt dat je scheerapparaat altijd geladen is.

Alles onder controle!
Dankzij het nauwkeurige ledscherm zie je alle informatie in een oogopslag: hygiëne-indicator, batterijstatus en reisslot.

Zin in een nieuwe scheerervaring? Ontdek, online of in je dichtsbijzijnde Vanden Borre-winkel, de Braun Series 9 9260S WET&DRY voor mannen.

product

Jouw Braun Series 9 9260 Wet&Dry

  • 5 unieke scheerelementen
  • Soepel en flexibel comfort
  • Maximaal SyncroSonic™-vermogen
Koop nu