Epilatoren Braun Silk-ťpil†7 en 9
EfficiŽntie en geavanceerd comfort

De elektrische epilatoren Braun Silk-épil 7 en 9 houden hun belofte voor geavanceerde precisie en een nooit eerder gezien comfort. Het nieuwe Silk-ťpil V2-gamma biedt nog meer accessoires aan : bikinitrimmer, gezichtstrimmer, gezichtsborstel... Voor elk wat wils !

<strong>Epilatoren Braun Silk-ťpil†7 en 9</strong><br/>EfficiŽntie en geavanceerd comfort banner

Braun Silk-ťpil, 3 geavanceerde technologieŽn voor perfect epileren

Dankzij de Wet&Dry-technologie kan je de epilatoren Braun Silk-épil 7 en 9 pijnloos en in alle veiligheid in bad of onder de douche gebruiken. Geniet van de ontspannende en verzachtende werking van warm water: het vergemakkelijkt de bloedcirculatie en vermindert de gevoeligheid van je huid, voor uiterst zacht epileren.

De epilatoren Braun Silk-épil 7 en 9 zijn bovendien uitgerust met het intelligente Smartlight, dat de fijnste haartjes oplicht voor een extra grondige ontharing en voor een langdurig gevoel van zachtheid. Deze exclusieve functie laat niets aan het toeval over: een zijdezachte huid is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Het geavanceerde systeem van pulserende trillingen en hoogfrequente masserende rollen geeft je bovendien een uniek gevoel van comfort tijdens het epileren.

Braun Silk-ťpil†7 Wet&Dry, om ook de kortste haartjes te verwijderen

De Braun Silk-épil 7 Wet&Dry is een efficiënte elektrische epilator voor korte haartjes. Met de 40 pincetten van zijn Close-Grip-technologie bereikt hij een optimale hoek om haartjes tot 0,5 mm zo dicht mogelijk bij de huid te grijpen.
Met de flexibele draaikop en de scheerkop voor de gevoelige delen past hij zich soepel aan de rondingen van je lichaam aan voor superieur comfort en doeltreffendheid.

Accessoires van de Braun Silk-ťpil†7-561 V2

 1. Bikinitrimmer
 2. Scheerkop
 3. Trimopzetstuk
 4. Precisieopzetstuk (oksels, bikini)
 5. Opzetstuk voor het gezicht
 6. Huidcontactopzetstuk

Braun Silk-ťpil†9 Wet&Dry, voor uiterst snel en nauwkeurig epileren

De Braun Silk-épil 9 Wet&Dry is de snelste en meest nauwkeurige elektrische epilator. Met de 40 % bredere epileerkop en de MicroGrip-technologie verwijdert hij in één beweging veel meer haartjes en bereikt hij zelfs de kortste haartjes waar wax niet bij kan.
Hij heeft alle troeven van de 9-serie van Braun: masserende rollen om de huid te stimuleren, een draaiende kop voor een efficiëntie in alle zachtheid en de Wet&Dry-technologie voor een 100% waterdicht gebruik in bad of douche.
Geniet van een epilatie op maat met de vele accessoires van de Braun Silk-épil 9 modellen.

Accessoires van de Braun Silk-ťpil 9-561

 1. Scheerkop
 2. Trimopzetstuk
 3. Opzetstuk voor het gezicht
 4. Huidcontactopzetstuk

Braun Silk-ťpil†7 en 9 SkinSpa Wet&Dry, voor een welnesseffect bij jou thuis

De Braun Silk-épil SkinSpa Wet&Dry is de beste totaaloplossing voor een wellnesseffect bij jou thuis. Hij maakt je huid ongelooflijk zacht gedurende lange tijd dankzij zijn geïntegreerde dubbele epileer- en exfoliatiesysteem.
De Silk-épil SkinSpa is ontworpen met respect voor je huid. Met zijn dubbele contact- en precisiekop vindt hij zelfs de fijnste haartjes en epileert hij alle haartjes tot 4 keer korter dan bij epilatie met was. En dankzij de beroemde Wet&Dry-technologie gebruik je hem ook in bad of onder de douche.

Je geniet als het ware van een eigen wellness bij jou thuis. Met zijn dubbele borstel voor zachte en diepe exfoliatie werkt hij tot op de meest gevoelige zones, zoals de bikinilijn, en blijkt hij 6 keer efficiënter dan een manuele peeling om ingegroeide haartjes te verminderen.

Accessoires van de Braun SkinSpa 9-969V :

 1. Diepwerkend massageopzetstuk
 2. Diepwerkende en zacht exfoliërende borstelkop
 3. Gezichtsborstel met 3 koppen : normale huid, gevoelige huid en scrub
 4. Opzetstuk voor het gezicht
 5. Huidcontactopzetstuk

Nieuw

De modellen Silk-épil 7-561 en 9-561 zijn nu beschikbaar in een elegante bronzen afwerking.

product

Jouw Silk-ťpil 7 7-561 V2

 • Close-Grip technologie
 • Bikinitrimmer
 • Opzetstukken voor precisie en voor het gezicht
Koop nu
product

Jouw Silk-ťpil 9-561 V2

 • 40 % bredere epileerkop
 • MicroGrip technologie
 • Scheerkop
Koop nu
product

Jouw Silk-ťpil 9-579

 • MicroGrip Technologie
 • Gezichtsborstel
 • Scheerkop
Koop nu
product

Jouw Silk-ťpil SkinSpa 9-969V

 • 2 exfoliërende borstelkoppen voor het lichaam
 • 3 gezichtsborstels
 • Diepwerkend massageopzetsuk
Koop nu