Braun Silk-epil: moeiteloos een gladde huid

In een wereld waarin het altijd wat meer moet zijn, is het ook belangrijk om het soms met wat minder te doen. Minder chaos, minder gedoe. Een gladde huid, heel eenvoudig. Braun garandeert je 4 weken een gladde huid met een technologie die ontharing zo aangenaam mogelijk tracht te maken. Ontdek de nieuwe technologieën van de Silk-epil 9 en al onze beautysets. 

Wet & Dry: ontharing onder de douche

Wet & Dry: ontharing onder de douche

De Silk-epil 9 en 9 flex zijn 100% waterdicht. Ontharing kan voortaan gewoon deel uitmaken van je douche- of badritueel. De handeling is merkbaar comfortabeler als er water aan te pas komt, maar ook het HF-massagesysteem dat actieve trilpulsies gebruikt zorgt voor een extra zacht resultaat. 

Smartlight: je mist geen enkel haartje meer

Smartlight: je mist geen enkel haartje meer

Ook als je niet zoveel licht hebt in je badkamer, mis je nooit nog een haartje dankzij de Smartlight-functie van de Silk-epil 9. Die verspreidt een licht waarin je zelfs de dunste haartjes opmerkt en jezelf dus heel nauwkeurig kunt ontharen. Je huid is overal glad en je hoeft achteraf niets bij te werken! Bovendien verwijdert de silk-epil 9 zelfs de kortste haartjes met wortel en al dankzij de 40 pincetten en de Micro Grip-pincettechnologie.

SensoSmart: een druk die zich aanpast aan je huid

SensoSmart: een druk die zich aanpast aan je huid

De Silk-epil 9 is het eerste slimme epileerapparaat ter wereld. Hij oefent de gepaste druk uit op je huid om zoveel mogelijk haartjes te verwijderen in alle zachtheid. Je kan ook de snelheid instellen: Snelheid 1 voor een ultrazachte en snelheid 2 voor een ultra-efficiënte ontharing. De haartjes worden altijd verwijderd met wortel en al, zonder de huid te verhitten of te irriteren.

Minder haartjes vanaf de 1ste keer

Minder haartjes vanaf de 1ste keer

Je verzorgt jezelf graag, maar wil ook dat het ontharen zo snel mogelijk voorbij is. Braun ontwikkelde een 40% bredere kop die veel meer haartjes verwijdert in één keer. Er worden 4 keer meer haartjes verwijderd dan bij ontharing met was en je bent geen tijd en geld kwijt aan een schoonheidsinstituut. 

Minder haartjes met de Silk-epil 9 flex

Minder haartjes met de Silk-epil 9 flex

De flex-versie heeft niet alleen een luxueus en ergonomisch design, maar ook een volledig flexibele kop de zich aanpast aan je figuur en altijd in contact blijft met de huid. Zo verwijdert hij meer haartjes, zelfs op minder goed bereikbare plaatsen zoals de knieën en de enkels. Je kan hem ook makkelijk mee op reis nemen, want hij heeft een reisvergrendeling en een autonomie van 50 minuten. Bovendien werd hij dermatologisch getest zodat je huid niet wordt geïrriteerd. 

Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf

Kies voor een complete oplossing met de Beautysets of een Plus-model. Met de Beautysets kan je je gezicht ontharen en verzorgen. Het Plus-gamma biedt heel wat voordelen in de vorm van extra accessoires: een kop die in contact blijft met de huid, een scheerkop, een trimmer, een massagekussen, een reinigingsborsteltje en een gezichtsepilator. Dankzij het EasyClick-systeem laten ze zich heel makkelijk op je apparaat vastklikken. 

Wil je de epilator Silk-epil 9 van Braun eens nader bekijken om je huid permanent zacht te houden? Bestel dan een apparaat of een beautyset en 30 minuten later al kan je langskomen in de winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters