Braun Silk-expert Pro 5:

Veilig, snel en doeltreffend voor vrouwen ťn mannen

Voor wie graag met een gladde huid door de zomer fladdert, heeft Braun een nieuw semidefinitief epileerapparaat ontworpen: de Silk-expert Pro 5. Dit IPL-toestel is zowel voor vrouwen als voor mannen de ideale tool om lichaamshaar langdurig te verwijderen. Benieuwd naar de troeven en werking van deze serie?

De snelste op de markt

De snelste op de markt

Met tot 125 flitsen per minuut is de Braun Silk-expert Pro 5 het snelste IPL-toestel op de markt. Behandel je beide benen in minder dan 5 minuten op het laagste energieniveau. De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Gebruik de IPL in de eerste fase vier tot twaalf weken lang één keer per week. Pas het schema vervolgens aan je behoeften aan. Het resultaat is een blijvende, zichtbare haarverwijdering na 3 maanden. Na amper 4 weken merk je al een zichtbare haarvermindering. Via de handige Silk Expert IPL-app plan je behandelingen in en hou je ze makkelijk bij.

Veilig en doeltreffend

Veilig en doeltreffend

De Braun Silk-expert Pro 5 is voorzien van de SensoAdapt-technologie met UV-sensor. Omdat je huidskleur per lichaamsdeel verschilt, leest deze sensor voortdurend je huidtint en past de flitsen eraan aan voor een veilige en efficiënte ontharing. De Silk-expert Pro 5 selecteert automatisch één van de 10 intensiteitsniveaus voor een perfecte balans tussen veiligheid en doeltreffendheid. De Silk-expert Pro 5 werkt op netstroom  en met 400.000 flitsen kan je zo’n 22 jaar aan de slag, zonder de lamp te moeten vervangen.

Goed om weten: dit IPL-toestel werd klinisch getest en goedgekeurd door de Skin Health Alliance, dat samenwerkt met dermatologen en wetenschappers.

Ook voor mannen

Ook voor mannen

Voor mannen die het haar van hun benen, buik, borst, armen of rug willen verwijderen heeft Braun ook een IPL-toestel in petto: de Silk-expert Pro 5 PL5115. Dit toestel werkt even snel, veilig en doeltreffend als alle andere Silk-expert Pro 5-modellen. Het verzekert nauwkeurige en grondige resultaten op elk lichaamsdeel. 

De PL5115 wordt geleverd met een standaard hoofd ideaal voor de oksels en een breed hoofd dat doeltreffender werkt op grotere lichaamsdelen zoals de borst of rug. En je krijgt er een groen Gillette body-scheermes en een praktisch reisetui bij.

Wil je van dichtbij kennis maken met de Silk-expert Pro 5-serie van Braun? Kom ze ontdekken in je favoriete Vanden Borre-winkel!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters