{Include name error} Dossier Braun WaterFlex: superieure gladheid en buitengewone huidervaring

Braun WaterFlex: elektrisch scheerapparaat met draaiend scheerhoofd

De Braun WaterFlex scheerapparaten voelen ongelooflijk comfortabel op de huid aan en scheren zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen perfect glad door hun draaiend scheerhoofd dat zich moeiteloos aan de huidcontouren aanpast. Ze combineren het meest geavanceerde ergonomische Braun-design met de non-slipgreep van de hoogste Duitse kwaliteitsstandaard van Braun. De scheerapparaten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de douche en/of met schuim voor een buitengewoon comfortabel huidgevoel tijdens het scheren en om huidirritatie na het scheren te voorkomen.

Braun Nat en droog scheren

Nat en droog scheren

De Braun WaterFlex is speciaal ontworpen om te gebruiken onder de douche of met schuim. De volledig hermetische behuizing is 100% waterdicht en kan dus makkelijk onder stromend water worden afgespoeld.

Braun Flexibele scheerkop

Flexibele scheerkop

De 33° flexibele scheerkop past zich perfect aan uw gezichtscontouren aan, zoals rond de kaaklijn en onder de kin. Hij is speciaal ontworpen om geen enkel haartje te missen en om zelfs in de probleemzones een perfect resultaat te garanderen.

Braun Perfecte gladheid

Perfecte gladheid

OptiBlade is een geavanceerde technologie van Braun. Met zijn unieke vorm mist hij geen enkel haartje en snijdt hij die dieper af dan ooit. Braun heeft meer dan 50 jaar ervaring met ? en dat heeft geleid tot de unieke OptiBlade.

Braun 3-fase scheersysteem

3-fase scheersysteem

De 3 speciale mesjes van de WaterFlex hebben helemaal geen probleem met korte of lange haartjes en scheren lange haartjes even gemakkelijk af als korte.

Braun Precisietrimmer voor een verzorgde styling

Precisietrimmer voor een verzorgde styling

De WaterFlex-precisietrimmer voor langere haartjes biedt een uitstekend scheerresultaat. Om uw bakkebaarden, snor of baard te trimmen met deze perfecte precisietrimmer schuift u de trimmer simpelweg naar boven.

Braun Snel opgeladen

Snel opgeladen

De Braun WaterFlex is uitgerust met een krachtige oplaadbare Li-Ion accu. Na 1 uur opladen kunt u 45 min lang snoerloos scheren. Een snelle laadbeurt van 5 minuten is goed voor 1 snoerloze scheerbeurt. De SmartPlug past zich overal ter wereld automatisch aan de juiste spanning aan.

product

Koop nu uw Braun WaterFlex

  • Nat en droog scheren
  • 33° flexibele scheerkop
  • 3-traps scheersysteem
€ 139,99
€ 119,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters