Heb blind vertrouwen in je wasmachine banner Heb blind vertrouwen in je wasmachine banner Heb blind vertrouwen in je wasmachine banner

Heb blind vertrouwen in je wasmachine

Wist je dat sommige wasmachines nu ook ‘connected’ zijn? De Candy Smart CS 1492D3 is zo’n technologisch hoogstandje. Geniet van talrijke intelligente functies voor een onberispelijk wasresultaat in alle eenvoud.

Een slimme wasmachine

Download de Candy simply-Fi App op je smartphone. Maak verbinding met je Candy Smart CS 1492D3-wasmachine dankzij de draadloze NFC-technologie. Ontdek zo de vele voordelen van een geconnecteerd toestel.

  1. Smart Touch: vind je 16 programma’s onvoldoende? Wil je specifieke programma’s toevoegen? Download makkelijk extra wasprogramma’s, zoals bv. Sport of Kantoor.
  2. Smart Assistant: kies het juiste programma per type, kleur… en dat allemaal via stembegeleiding. Zo krijg je altijd de gewenste resultaten.
  3. Smart Control: heb je een probleem met je wasmachine? De optie Smart Controle biedt je de oplossing. Bovendien krijg je info over hoe je je wasmachine het beste onderhoudt.

Voor kleine en grote gezinnen

Iedereen in huis kan de wasmachine starten! Zijn XXL-deur met hoge inzet maakt het in-en uitladen van het wasgoed heel wat makkelijker. En met een capaciteit van 9 kg is de was van het hele gezin in een mum van tijd weer proper!
Bepaal gewoon zelf wanneer de was gedaan wordt en programmeer de start van een wasprogramma tot 24 uur op voorhand. Geniet zo ook van de voordelige nachttarieven dankzij de Candy Smart CS 1492D3.

Een hele reeks handige programmaís

Ben je gehaast? De Shiatsu-trommel van de Candy Smart CS 1492D3 verkort de wastijd dankzij zijn specifieke bladen die het wasgoed sneller bevochtigen. Bovendien kan je ook kiezen voor het Rapid-programma: in amper 14 of 30 minuten is je was klaar.
Kledingstukken die meer zorg nodig hebben? Kies voor het Wolprogramma, Handwasprogramma of voor de optie Koud wassen. Deze Candy-wasmachine behandelt je was op een voorzichtige manier.

Een energiezuinig model

Deze Candy Smart CS 1492D3-wasmachine is voorzien van een A+++-energielabel. En dat is goed nieuws voor je energiefactuur én voor het milieu.

product

Jouw Candy Smart CS 1492D3

  • Geconnecteerde wasmachine
  • Grote capaciteit van 9 kg
  • Energiezuinig
Koop nu