Canon EOS 700D-reflex fototoestel

Ontwikkel uw creativiteit

Maak kennis met DSLR-fotografie en ontwikkel uw creativiteit met het Canon EOS 700D-reflex fototoestel. Leg uitstekende foto's en videobeelden vast dankzij zijn sensor van 18 megapixels. Geniet van echte fotografie dankzij het gebruiksvriendelijke Variangle Clear View LCD II-touchscreen.

Bediening via het touchscreen

Gebruikt u een reflex fototoestel voor de eerste keer? De EOS 700D van Canon is heel gebruiksvriendelijk. Tik eenmaal op het aanraakscherm om op te nemen of scherp te stellen en maak knijp- en veegbewegingen om te navigeren wanneer u de opnames bekijkt. Kies voor de Scene Intelligent Auto-modus en de EOS 700D analyseert de scène en bepaalt zelf de beste instellingen.

Uitmuntende beeldkwaliteit

Leg elk detail vast met de Hybride CMOS AF-sensor van 18 megapixels van de Canon EOS 700D. Maak opnames met weinig ruis die u op groot formaat kunt printen of bijsnijden tot alternatieve composities.

product

Video-opnames in Full HD

 1. Resolutie van 1080p.
 2. Keuze tussen automatische en handmatige bediening.
 3. Continu scherpstellen dankzij de Hybride AF-technologie.
 4. Stereogeluid via de ingebouwde of een externe microfoon.
 5. Movie Servo AF blijft bewegende onderwerpen scherpstellen terwijl u ze vastlegt.

Geen actie gaat te snel

Volg bewegende onderwerpen zelfs wanneer ze door de scène bewegen met een autofocussysteem dat 9 'cross-type' AF-punten bevat. Mis geen enkele belangrijk moment meer dankzij de mogelijkheid om continu op te nemen met 5 frames per seconde tot een maximale reeks van 22 beelden.

Prestaties bij weinig licht

Neem zelfs bij weinig licht prachtige foto's en maak opnamen zonder flits om de ware sfeer van een gebeurtenis vast te leggen. De EOS 700D is uitgerust met een ISO-gevoeligheidsbereik van ISO 100-12.800 (uitbreidbaar tot ISO 25.600).

product
product

Altijd scherpe resultaten

Gebruik de HDR-modus om drie verschillende belichtingen te combineren, waardoor de details in schaduwen en lichte gedeelten worden behouden. In de modus Handheld Nightscene van de Canon EOS 700D worden meerdere opnamen die met snelle sluitertijden zijn gemaakt, gecombineerd voor een scherp eindresultaat.

product

Uw Canon EOS 700D Body

 • Snelle autofocus
 • CMOS-sensor van 18 Mp
 • Variangle Clear View LCD II-touchscreen
€ 399,00
of € 30,00 per maand
product

Uw Canon EOS 700D met bijgeleverde lens

 • Snelle autofocus
 • CMOS-sensor van 18 Mp
 • Lens: 18-55 IS STM
€ 299,00
of € 30,00 per maand
product

Uw Canon EOS 700D met bijgeleverde lenzen

 • Snelle autofocus
 • CMOS-sensor van 18 Mp
 • Lenzen: 18-55 IS STM + 55-250 IS
€ 549,00
of € 50,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters