Carbon 1 MK II: mis de revolutie niet

Carbon 1 MK II: mis de revolutie niet

Bereid je voor op de volgende generaties smartphones. De Carbon 1 MK II, ontworpen in Duitsland, is de eerste smartphone ter wereld die gemaakt is van koolstofvezel. Lichter dan aluminium en sterker dan staal, zo kunnen we het meest geavanceerde materiaal van deze eeuw omschrijven. De Carbon Mobile 1 MK II doet je zintuigen ontwaken zoals geen enkele andere smartphone hem ooit heeft voorgedaan. Je zal versteld staan van zijn geraffineerde touch.

Het begin van een revolutie

Het begin van een revolutie

Ben je steeds wat vooruit op je tijd en hou je van unieke dingen met een slimme technologie? De Carbon 1 MK II zet ronduit schitterende technologische prestaties neer. De teams van Carbon Mobile komen altijd vernieuwend uit de hoek. Dit keer reveleren ze het revolutionaire potentieel van koolstofvezel om het te gebruiken in de ontwikkeling van smartphones. Bij dit procedé worden koolstofvezels verweven met 'geradioactiveerde' composietmaterialen om een schaal te creëren uit één stuk. Wetenschap in dienst van duurzaamheid, want het composietmateriaal wordt gepositioneerd als alternatief voor plastic en metalen.

De dunste smartphone ter wereld

De dunste smartphone ter wereld

De Carbon 1 MK II dankt zijn dunne design aan koolstof. De Berlijnse onderzoekers maakten gebruik van de geavanceerde knowhow uit de autosport, de ruimtevaart en de luchtvaart. Een vernuftig staaltje van engineering waarmee ze het aantal onderdelen drastisch verminderen. Met een dikte van slechts 6,3 mm is deze smartphone 25 % dunner dan de gemiddelde smartphone van de concurrenten. En toch heeft hij een batterij van 3 050 mAh die al het vermogen bevat dat je nodig hebt.

Verbluffend licht

Verbluffend licht

Toptechnologie, elegantie en vernuft ... Carbon Mobile realiseerde met deze smartphone een exploot dat maar weinigen voor mogelijk achtten. Hij heeft alles om je het leven wat makkelijker te maken. Dankzij de sterkte/gewichtsverhouding van koolstofvezel is deze smartphone immers veel lichter dan metaal of plastic. Hij weegt amper 125 g en is daarmee 35 % lichter dan de gemiddelde smartphones in zijn categorie.

Zin om deze smartphone, geÔnspireerd op de geavanceerde innovatie van de Formule 1, te ontdekken? Bestel de dunste en lichtste smartphone ter wereld online en haal het na in 30 min. af in de winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters