Bespaar op je energiefactuur met een energiezuinige koelkast

Een nieuwe koelkast nodig? Kies voor een zuinig model en verminder je energieverbruik. Goed nieuws: bij aankoop van zo’n zuinige koelkast krijg je een Vanden Borre-waardebon van 25 tot wel 200 euro, afhankelijk van het model. Deze actie is geldig t.e.m. 21.06.20, wees er snel bij!

Kies ecologisch

Je koelkast werkt dag en nacht. Het is dus belangrijk dat je rekening houdt met het stroomverbruik als je een nieuw model uitkiest. Om je energieverbruik zoveel mogelijk te verminderen, moet je gaan voor een energiezuinige koelkast.

Voordelig op termijn

Kiezen voor een A-model betekent een langetermijninvestering. Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan zo’n energiezuinig model maar achteraf zal je zeer tevreden met zijn lage energieverbruik. Want met je gloednieuwe en super efficiënte koelkast bespaar je geld op lange termijn. Kortom, dat is goed voor het milieu en voor je energiefactuur!

Cool extraatje

Koop je een energiezuinige koelkast tussen 8 en 21 juni? Dan krijg je, afhankelijk van het model, een Vanden Borre-waardebon van minimum € 25 tot maximum € 200 erbovenop! Die waardebon kan je voor een volgende aankoop gebruiken t.e.m. 31.08.20.

Op zoek naar een efficiënte koelkast met laag energieverbruik? Kom langs in één van onze winkels en ontdek al onze zuinige koelkasten.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters