De Parijse winter in je koffiekop

Op koude dagen doet een heerlijke kop koffie extra deugd. Dat weten ze bij Nespresso natuurlijk ook. Daarom warmt het koffiemerk je deze winter op met ‘limited edition’ koffiesmaken, enkele cadeausuggesties en een mooie koffiekorting.


3 Parijse koffiesmaken

Parijs is een heerlijke bestemming voor een citytrip in december. Het is de Europese stad bij uitstek om lekker ingeduffeld door winterse straatjes te slenteren. En om warme winkels in te duiken voor je kerstaankopen, cultuur op te doen in de vele musea, en urenlang bij te praten in romantische cafeetjes en restaurants.

Staat er geen citytripje in je agenda? Dan brengt Nespresso de Parijse winter naar je toe. Naar je koffiekop, meer bepaald. Het assortiment ‘Limited Editions Variations Paris’ bestaat uit 3 tijdelijke koffiesmaken voor het feestseizoen.

Paris Macaron

Een harmonieuze combinatie van graantonen en zoete amandelen, geïnspireerd op de wereldberoemde macarons.

Paris Pralinť

Een espresso met het aroma van geroosterde hazelnoot en de zoetheid van karamel die perfect past bij een dessert met praliné.

Paris Black

Een espresso met tonen van granen, noten, kruiden en hout, waarmee je jezelf in een authentiek Parijs café waant.

3 Belgische cadeau-ideeŽn

Kan je nog wat cadeau-inspiratie gebruiken voor de feestdagen die eraan komen in eigen land? Je kent minstens één familielid voor wie het koffietoestel Lattissima One het gedroomde geschenk is.

De Lattissima One maakt al je koffies met één druk op de knop: espresso, lungo, cappuccino, latte, noem maar op. Dankzij een innovatief melksysteem bereid je elke koffie trouwens met verse melk. Daarna gaat het melkcompartiment gewoon in de vaatwasser. Zo horen cadeaus te zijn, toch? Als kers op de taart geniet je van een degustatieset Nespresso-capsules bij dit toestel.

Krijgt tante Isabelle de Lattissima One, en zoek je nu ook nog een geschenk voor je schoonouders? Dan is de Expert misschien wat, ook als de koffievoorkeuren van je schoonouders mijlenver uit elkaar liggen. Want je maakt met dit toestel niet alleen tal van koffievariaties, je kiest ook uit 3 temperatuurinstellingen en 4 kopgroottes.

Tot slot past de Essenza Mini goed onder de kerstboom. Dat is de kleinste Nespresso-machine ooit, met een strak design. Misschien iets voor op een krap studentenkot?

Promotie: tot Ä 70 koffiekorting

Als je één van de koffietoestellen hierboven bestelt, doe je jezelf ook een cadeau. Want dankzij een actie van Nespresso krijg je dan korting op je volgende koffiebestelling. Bij de toestellen zonder melkfunctie zit een bon ter waarde van 50 euro en bij de toestellen met melkfunctie bedraagt de korting zelfs 70 euro.

De actie blijft geldig voor alle aankopen tot 31 januari 2019. Ga naar de Lattissima One, de Expert of de Essenza Mini in de webshop om de actievoorwaarden te bekijken. Na je aankoop verzilver je de korting via www.nespresso.com/be/nl/promotion.


Op zoek naar een koffiemachine om Parijse koffies klaar te maken?

Ontdek alle Nespresso-toestellen in de winkel of op vandenborre.be.

4,4
  • Koffietype: Nespresso Original-capsules
  • Druk: 19 bar
  • Inhoud reservoir: 1 l

4,0
  • Koffietype: Nespresso Original-capsules
  • Druk: 19 bar
  • Inhoud reservoir: 1.2 l

4,6
€ 74,95
  • Koffietype: Nespresso Original-capsules
  • Druk: 19 bar
  • Inhoud reservoir: 0.6 l
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters