Droogkasten van AEG

Droog zelfs wol en zijde

Met een droogkast van AEG geef je je kleren de behandeling die ze verdienen. Grote en kleine ladingen droog je op een erg efficiënte manier. Maak je geen zorgen en steek gerust delicate stoffen zoals zijde en wol in de droogkast. Er is een AEG-serie voor elk niveau van verzorging dat je nodig hebt. Zoek je ook een wasmachine? Lees ons dossier over de AEG-wasmachines.

6000 SERIE | Bespaar elke dag tijd en energie

Als je je kledij teveel blootstelt aan hitte en beweging zal ze minder lang mooi blijven. De AEG-droogkasten van de 6000-serie beschikken over de ProSense®-technologie. Temperatuur- en vochtigheidssensoren stellen de droogcyclus telkens opnieuw af, zodat je kledij nooit te lang gedroogd wordt. Of je nu een hemd of een volle lading kledij droogt, de droogkast zal zich steeds aanpassen om het op een zo kort mogelijke tijd te drogen. Zo worden je vezels beter beschermd en bespaar jij energie en tijd.

7000 SERIE | Veilige, lage temperaturen

Droogkasten stonden vroeger gelijk aan veel warmte. Maar dat is juist slecht voor je kledij: door kledij te lang aan onnodige hitte bloot te stellen, gaat ze sneller slijten. De 7000-serie zorgt ervoor dat kledingstukken die je vaak draagt er steeds als nieuw blijven uitzien en aanvoelen. De AEG SensiDry®-technologie onttrekt vocht aan stoffen op de helft van de temperatuur die conventionele droogkasten gebruiken. Toch blijft de droogtijd even lang, en je kledij blijft mooier.

8000 SERIE | Bescherming op maat van je kleding

Heb je nog nooit wol, zijde of outdoorkleding in de droogkast durven stoppen? De 8000-serie van AEG past zich aan aan jouw kleding, van de zachtste wollen trui tot het hemd dat je op het werk draagt. Deze droogkasten beschikken over de AbsoluteCare®-technologie. Aangepaste programma’s bepalen nauwkeurig de bewegingen en temperatuur van de droogtrommel. Delicate stoffen worden continu omhoog getild, zodat ze hun vorm behouden en niet kreuken.

 1. Gespecialiseerd wolprogramma: even mild voor je kleding als plat drogen. Je wol behoudt beter zijn vorm en blijft zachter dan bijvoorbeeld aan de wasdraad. Met dit programma droog je zelfs stukken met een ‘enkel handwas’-label.
 2. Speciaal zijdeprogramma: je kledij komt zelfs met minder kreuken uit de droogkast dan wanneer ze met lucht gedroogd zou worden aan de wasdraad. Je zijden kledingsstukken kan je vol vertrouwen in de droogkast stoppen.
 3. Nieuw outdoor-programma: dit programma droogt waterproof, ademende stoffen beter dan wanneer je ze aan de lucht zou laten drogen. Het programma gebruikt de juiste hoeveelheid warmte om het waterdichte membraan in de waterproof-kleding te bewaren.

Droog zelfs wol en zijde Droog zelfs wol en zijde
product

Jouw AEG 6000-serie-droogkast

 • Aangepaste droogcylus
 • Laag energieverbruik
 • Korte droogtijd
Koop nu
product

Jouw AEG 7000-serie-droogkast

 • Veilige, lage temperaturen
 • Bespaar tijd en energie
 • Perfect voor kledij van elke dag
Koop nu
product

Jouw AEG 8000-serie-droogkast

 • Programma’s voor wol en zijde
 • Laag energieverbruik
 • Korte droogtijd
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters