Dyson Cinetic™ : een evolutie in cycloontechnologie

Dyson Cinetic™ : een evolutie in cycloontechnologie

De laatste nieuwe evolutie van de cycloontechnologie is de Dyson Cinetic™-technologie. Dyson Cinetic™ cyclonen zijn zo efficiënt dat er geen voormotorfilter meer nodig is, en dus ook geen filteronderhoud. Alle machines in het DC52 gamma zijn voorzien van deze Cinetic™ technologie.

Cyclonen met bewegende uiteinden

Kleinere cyclonen zijn efficiënter, maar bij kleinere cyclonen is er een verhoogd risico op verstoppingen, die de luchtstroom kunnen onderbreken. Daarom hebben Dyson Cinetic™ cyclonen bewegende uiteinden. Doordat ze constant trillen, zorgen ze ervoor dat stof door de cyclonen gaat en in het reservoir belandt.
Dankzij deze efficiënte werking van de 54 Dyson Cinetic ™ cyclonen in DC52, is er zelfs geen voormotorfilter nodig. Doordat de cyclonen in twee niveaus zijn opgedeeld, is de filtratie zo efficiënt dat microscopisch klein stof uit de lucht kan worden gehaald. Daarom is de Dyson DC52 ook zeer goed voor mensen met allergieën.

img01

Geen filteronderhoud

Dankzij de unieke Dyson Cinetic™ cyclonen is er geen filter dat gewassen of vervangen moet worden. Er is geen zak, dus er zijn ook geen bijkomende kosten. Daardoor is DC52 een stofzuiger zonder filteronderhoud, zonder aanschaf van zakken en zonder verlies aan zuigkracht.

Ball™ technologie

Conventionele stofzuigers met wielen zijn doorgaans moeilijk te sturen, dus zijn ze lastig om te gebruiken. Een Dyson Ball™ stofzuiger is wendbaar en volgt u moeiteloos.
De DC52 draait op zijn plek, waardoor hij een kleine draaicirkel heeft. De stofzuiger beweegt soepel langs obstakels en door het gladde oppervlak van de bal zakt hij niet weg in uw tapijt. De motor zit in de bal en is dicht bij de grond geplaatst voor een laag zwaartepunt en een betere stabiliteit. Een Dyson Ball™ stofzuiger maakt schoon zonder dat u moeilijke manoeuvres moet uitvoeren.

img02

Hygiënisch ledigen

De Dyson DC52 verwijdert allergenen en zorgt voor een schonere uitblaaslucht. Bovendien heeft DC52 een systeem waarbij de opvangbak geleegd wordt met slechts één druk op de knop. Vuil en stof vallen zo rechtstreeks de vuilnisbak in, zodat u uw handen niet vuil hoeft te maken en u niet met het stof in aanraking komt.

DC52 Animal Complete

DC52 Animal Complete wordt geleverd met de nieuwe turboborstel met koolstofvezelborstels. De koolstofvezelborstels maken harde vloeren schoon en de nylon borstels verwijderen hardnekkig vuil uit tapijt. Verder krijgt u ook bij dit toestel een flexibele parketborstel.
Bovendien wordt de deze stofzuiger geleverd met de Dyson anti-klit turboborstel. Twee in tegengestelde richting draaiende borstelkoppen zorgen ervoor dat haren niet vastdraaien om de borstel. U krijgt bij dit toestel drie accessoires: de borstel voor hardnekkig vuil om modder en aangekoekt vuil te verwijderen, de trapzuigmod en het combinatie-accessoire.

DC52 Allergy Musclehead-stofzuigers

De DC52 Allergy Musclehead wordt geleverd met de speciale Musclehead™vloerzuigmond. Deze past zich automatisch aan op alle vloertypen. Hij heeft bovendien een laag profiel zodat u makkelijk onder uw meubels schoon kunt maken. Verder krijgt u bij dit toestel een trapzuigmond en een combinatie-accessoire, bestaande uit een kierenzuiger en een borstel met zachte haren. Bovendien krijgt u bij de DC52 Allergy Musclehead Parquet ook nog een flexibele parketborstel. Deze borstel kan 180° draaien om op moeilijk bereikbare plaatsen te stofzuigen en is speciaal ontworpen voor harde en kwetsbare vloeren.

Koop nu uw

Dyson DC52 Animal Complete

Dyson DC52 Animal Complete

  1. geen filteronderhoud
  2. anti-klit turboborstel
  3. turboborstel met koolstofvezelborstels
koop nu
Dyson DC52 Animal Complete

Dyson DC52 Allergy Musclehead Parquet

  1. geen filteronderhoud
  2. Musclehead™vloerzuigmond
  3. flexibele parketborstel
koop nu
Dyson DC52 Allergy Musclehead Parquet

Dyson DC52 Allergy Musclehead

  1. geen filteronderhoud
  2. Musclehead™vloerzuigmond
  3. antistofmijt
koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters