Ontdek de Dyson DC33- en DC35-stofzuigers

De Dyson DC33-
en DC35-stofzuigers:
stofzuigen wordt de leukste taak in huis

Hoe aangenaam een fris gepoetst huis ook is, soms kan het schoonmaken ook een vervelende taak zijn. Om het stofzuigen alvast makkelijker te maken, ontwikkelde Dyson twee handige stofzuigers die de kleinste stofdeeltjes snel en efficiënt verwijderen. Bovendien zult u versteld staan van hoe makkelijk ze te gebruiken zijn. Maak kennis met de Dyson DC33 en de Dyson DC35.

De DC33 sledestofzuiger

Stofzuigen met een indrukwekkende kracht

Wat meteen opvalt aan de Dyson DC33 stofzuiger is zijn indrukwekkende kracht, die hij te danken heeft aan de geïntegreerde Radial Root Cyclone-technologie. De krachtige luchtstroom zorgt ervoor dat centrifugaalkrachten het stof en het vuil uit de lucht halen en naar het stofreservoir slingeren. Zo worden zelfs de kleinste vuildeeltjes verwijderd, inclusief pollen, schimmels en bacteriën. Bovendien werkt de DC 33 dankzij dit systeem zonder stofzak.

Ball-technologie voor een verhoogd gebruiksgemak

Het probleem van de stugge stofzuiger die niet mee wil en die tegen alle meubels botst kennen we allemaal. Met de Dyson DC33 is dit verleden tijd. De Ball-technologie maakt de stofzuiger uiterst wendbaar. Het toestel draait op zijn plaats en beschikt over een centraal stuurmechanisme, zodat het eenvoudig rond de obstakels in huis kan bewegen.

Perfect voor mensen met een allergie

Omdat de DC33 de kleinste stofdeeltjes, allergenen en haren verwijdert, is hij perfect geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. Ook is de uitgeblazen lucht schoner dan de lucht in de kamer en verspreidt de stofzuiger geen stofgeur. De Dyson DC33 werd goedgekeurd door de Britse en Zwitserse allergiefondsen.

Hygiënisch legen met een druk op de knop

Stofzuigen met de Dyson DC33 is ook extra hygiënisch. Het stofreservoir is doorzichtig, zodat u kunt zien hoeveel stof het toestel heeft opgevangen en wanneer het geleegd moet worden. Dat gebeurt met slechts één druk op de knop, zodat u niet met de handen aan het stof moet komen. Bovendien scoort deze stofzuiger ook AAAA op Energie, Tapijt, Harde vloeren en Uitstoot (volgens het Europees Energielabel).

De DC35 Steelstofzuiger

Optimale zuigkracht

Ook de Dyson DC35 stofzuiger kan bogen op heel wat kracht bij het schoonmaken, dankzij de Root Cyclone-technologie. De krachtige luchtstroom zorgt voor een constante zuigkracht, waardoor zelfs microscopisch kleine vuildeeltjes zoals pollen, schimmels en bacteriën worden verwijderd. Net als de DC33 werkt deze DC35 zonder stofzak, wat u dus bijkomende kosten bespaart.

Digitale motor voor een efficiëntere reiniging

Uitgerust met een Dyson digitale motor is de DC35 stofzuiger tot 3 keer sneller dan conventionele motoren. Daarmee levert deze stofzuiger een uiterst efficiënte en energievriendelijke reiniging.

Slim design voor een gemakkelijker gebruik

Dankzij het slimme design is de DC35 ook uiterst gemakkelijk te gebruiken. Hij is snoerloos, waardoor u niet langer zult blijven haken met uw kabel of last heeft van een te korte kabel om tot in alle hoekjes te geraken. De stofzuiger beschikt over een verwijderbare, lichtgewicht aluminium buis om hoge, lage en moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Bovendien gaat de machine meteen uit als de knop wordt losgelaten, waardoor de accu alleen wordt gebruikt tijdens het stofzuigen. Hierdoor is een schoonmaaksessie van 20 minuten mogelijk.

Verhoogde hygiëne met doorzichtig stofreservoir

Met slechts een druk op de knop kunt u het stofreservoir van de Dyson DC35 legen. Zo moet u niet zelf met de handen aan het stof komen, waardoor het gebruiken van de stofzuiger extra hygiënisch is.

 
product

Dyson DC33 -stofzuiger

  1. Verwijdert zelfs de kleinste stofdeeltjes
  2. Ball-technologie voor perfecte wendbaarheid
  3. Uiterst geschikt voor mensen met allergieën

Koop nu
 
product

Uw Dyson DC35-stofzuiger

  1. Verwijdert microscopisch kleine vuildeeltjes
  2. Lichte aluminium buis voor gemakkelijk gebruik
  3. Snoerloos en energie-efficiënt

Koop nu
 
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters