{Include name error} Geen snoer. Boordevol kracht. Steelstofzuigers van Dyson.

Draadloze steelstofzuigers van Dyson

Geen snoer. Boordevol kracht.

Hindert het snoer jou soms als je stofzuigt? Daar heeft Dyson een oplossing voor gevonden. Hun draadloze stofzuigers zijn even krachtig als stofzuigers met snoer.

Wat maakt Dyson-stofzuigers zo uniek?

Dyson ontwikkelde een speciale technologie, de cycloontechnologie. Hoge krachten slingeren stof en vuil uit de luchtstroom het stofreservoir van de stofzuiger in. Zo wordt ook fijn stof verwijderd.

Wat maakt Dyson-stofzuigers zo uniek?

Zijn ze gemakkelijk te gebruiken?

De stofzuigers worden aangedreven door een digitale V6-motor. Die is klein en licht, zodat de stofzuiger kleiner, lichter en krachtiger is. Je kunt hem dus vlotter gebruiken om zelfs moeilijke plaatsen te bereiken.

Zijn ze gemakkelijk te gebruiken?

Hoe lang kan je ze gebruiken?

Met deze stofzuigers kan je twintig minuten lang schoonmaken. Ze schakelen meteen uit als je de knop loslaat. Zo wordt de stroom uitsluitend gebruikt om schoon te maken.

Hoe lang kan je ze gebruiken?

Reinig vlot je harde vloeren de V6 Fluffy

Voor harde vloeren zoals parket of tegels ontwierp Dyson de V6 Fluffy draadloze steelstofzuiger. Hij verwijdert zowel grote stukken vuil als fijn stof. Dat is te danken aan de vloerzuigmond met zachte roller.


Haal meer stof uit je tapijten de V6 Motorhead

In tapijten kan veel stof kruipen dat je er vaak moeilijk weer uit krijgt. Voor mensen met allergieën is dat erg onaangenaam. De V6 Motorhead heeft een gemotoriseerde borstel. De borstelhaartjes worden dieper in het tapijt geduwd, waardoor hij meer stof verwijdert.

Reinig vlot alle vloertypes de DC62 Extra

Ten slotte is er de DC62 Extra. Dankzij zijn gemotoriseerde zuigmond reinigt hij alle vloertypes. Hij verwijdert zowel hardnekkig vuil uit tapijt als fijn stof van harde vloeren.

product

Jouw Dyson draadloze steelstofzuiger

  • Handig zonder snoer
  • Verschillende vloertypes
  • Autonomie van 20 minuten
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters