Dossier Electrolux Ergorapido: draadloze vrijheid

Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig

Bij grondig schoonmaken gaat het om de details. Een goede grip, een goed gevoel en goede prestaties zijn allemaal belangrijk. De derde generatie Ergorapido van Electrolux heeft het allemaal en zorgt elke keer weer voor ongeziene schoonmaakprestaties.

2-in-1 functie

Ultieme flexibiliteit en een functioneel ontwerp, dat is de nieuwe generatie Ergorapido in een notendop. Of u nu een grote oppervlakte moet stofzuigen of een kleine, moeilijk te bereiken ruimte, de Ergorapido kan het aan. Met de afneembare handeenheid kunt u uw keukentafel, meubels of de binnenkant van uw auto moeiteloos stofzuigen.

Ergonomisch design en slim op te bergen

Het ergonomische design zorgt voor een superieure hantering en optimale gebruikservaring. Na het stofzuigen plaatst u de stofzuiger terug op de lader zodat hij altijd klaar is voor de volgende taak. Dankzij het geavanceerde design kunt u de Ergorapido opbergen in uw woonkamer zodat u de stofzuiger altijd bij de hand heeft.

180 graden draaibaarheid

Totale controle en flexibiliteit zijn belangrijk voor moeiteloos schoonmaken. Het ergonomische ontwerp, de 180° manoeuvreerbaarheid, het verfijnde mondstuk en de grote achterwielen zorgen voor een uitstekend resultaat zonder moeite.

Geplooid filterdesign en tweestaps stroommodus

De juiste stroominstelling voor elk oppervlak geeft u de perfecte schoonmaakprestaties die u wilt. Schakel eenvoudig over tussen de twee vermogens om de schoonmaak aan te passen aan verschillende oppervlakken. Ondersteund door het nieuwe grotere, geplooide filterdesign met dubbele filtratie voor verbeterde prestaties, bereikt u elke keer optimale schoonmaakresultaten en bespaart u tijd en moeite.

BrushRollClean-technologie en eenvoudig onderhoud

U hoeft geen haren en vezels meer uit de stofzuigerborstel te halen. Laat de unieke technologie de borstel van de nieuwe Ergorapido schoonmaken door enkel op een pedaal te duwen. Het leegmaken van de Ergorapido en het schoonmaken van de filters is ook eenvoudig met de functie “Snel schoonmaken”.Led-verlichting op het mondstuk

Naast de 180° draaibaarheid is het mondstuk van de Ergorapido voorzien van led-verlichting voor een uitstekende schoonmaakervaring. Zorg dat u niets mist en precies ziet wat en waar u stofzuigt, elke keer opnieuw.

Krachtige lithium-batterijen voor de beste prestaties

De krachtige lithium-batterijen geven de stofzuiger nog meer kracht en leveren krachtigere en constante schoonmaakprestaties. Een langere werkingstijd, snel opladen in vier uur, een handige batterij-indicator en een batterij met een twee keer zo lange levensduur zijn andere voordelen van de geavanceerde lithium-batterijtechnologie.

Ergorapido 12 V

 1. 2-in-1 functie
 2. 180° draaibaarheid
 3. Twee vermogens
Knop koop nu

Ergorapido 14,4 V

 1. BrushRollClean-technologie
 2. Led-verlichting op het mondstuk
 3. Snel schoonmaken-functie
Knop koop nu

Ergorapido 18 V

 1. Krachtige lithiumbatterijen
 2. Vier uur oplaadtijd en batterij-indicator
 3. BrushRollClean-technologie
Knop koop nu

Nuttige links

 1. Bekijk de Ergorapido 12 V
 2. Bekijk de Ergorapido 14,4 V
 3. Bekijk de Ergorapido 18 V
 4. Bekijk alle Ergorapido steelstofzuigers
 5. Bekijk alle Electrolux steelstofzuigers
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters