Electrolux PerfectCare Collectie: wasmachines en droogkasten

Verander niet van garderobe, maar verander de manier waarop je er zorg voor draagt. Kleding die goed onderhouden wordt, heeft een betere en langere levensduur.

Je kleding blijft er twee keer zo lang als nieuw uitzien

Ontdek de PerfectCare 600-wasmachines met SensiCare-systeem dat ervoor zorgt dat je kleding er blijft uitzien zoals op de eerste dag.

Het SensiCare-systeem past de duur van het wassen aan de lading aan om overbehandelen te voorkomen en op die manier de kleding twee keer zo lang te bewaren. De PerfectCare 600-wasmachines beschikken ook over de Soft Plus functie die ervoor zorgt dat de wasverzachter gelijkmatiger verdeeld wordt wat resulteert in zachtere en meer resistente kledingstukken.

Durf ook je jeans en wollen kledingstukken in de wasmachine te steken

Met de PerfectCare 600-wasmachines kan je al je kleding wassen, zelfs de meest delicate. Het speciale wolprogramma is door The Woolmark Company goedgekeurd voor het wassen van wollen stoffen die enkel met de hand gewassen mogen worden.

Antiallergie programma

Last van allergieën? Dan is het antiallergie programma perfect voor jou. Dit programma combineert stoom met een hoogwaardig wasprogramma en verwijdert bacteriën en allergenen uit je kleding.

(ECO) TimeManager

Geniet van efficiëntie in elke wasbeurt met wascycli aangepast aan je planning. Resultaat? Je bespaart zowel tijd als energie. Met onze Eco Time Manager kan je ook makkelijk de duur van de wascyclus aanpassen aan de tijd die je beschikbaar hebt. Je bespaart tijd en energie zonder een compromis te sluiten voor de grondige wasbeurt die je kleding krijgt.

Een propere was wanneer je dat wenst

Stem je leven niet langer af op je was. Met de startuitstelfunctie programmeer je het begin van de volgende wascyclus, zodat de was klaar is wanneer jij dat bent.

Perfect, gelijkmatig en behoedzaam drogen

Ontdek de PerfectCare 900-droogkast met CycloneCare-systeem waarmee je kleding gelijkmatig gedroogd wordt. Het unieke CycloneCare-systeem zorgt voor je kleding door ze gelijkmatig en voorzichtig te drogen. Eindelijk een hypermoderne technologie die de vorm, het gevoel en het uiterlijk van je kleding behoudt.

Geen krimp, geen vervorming

Ontdek de PerfectCare 800-droogkast met DelicateCare-systeem dat ervoor zorgt dat de vorm van je wollen kledij behouden wordt zoals op de eerste dag. Het DelicateCare-systeem past de temperatuur en beweging van de trommel aan het type textiel aan waardoor wol niet krimpt en zijden kleren hun vorm behouden.

Nieuwe kleding langer als nieuw

Het SensiCare-systeem van de PerfectCare 600-droogkast past de droogtijd aan het vochtgehalte van het wasgoed aan met speciale sensoren om overdrogen te voorkomen. Nu kan je tijd en energie besparen en toch je kleding de zorg geven die ze nodig hebben.

Nuttige linksKan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters