UltraCaptic - Krachtig en moeiteloos schoonmaken

 

Sommige dingen in het leven wilt u geen twee keer na elkaar doen. Stofzuigen is hier een voorbeeld van. De nieuwe Electrolux UltraCaptic sledestofzuiger heeft zoín krachtig zuigvermogen dat u van de eerste keer van een perfecte stofvrije vloer geniet.

 Electrolux UltraCaptic
 Electrolux UltraCaptic

HygiŽnisch en eenvoudig te ledigen

Zakloze stofzuigers zijn gebruiksvriendelijk. Tenminste tot het leegmaken van de stofbak. Af en toe ontsnapt het stof wanneer u de stofbak leegmaakt en dan moet u opnieuw stofzuigen... Dankzij de functie Compact & Go van de Electrolux UltraCaptic sledestofzuiger komt u niet meer in contact met vuil: het stof wordt zodanig geconcentreerd dat het lijkt op een plat voorwerp. Het stof zal niet meer ontsnappen en u hoeft dus nooit meer te stofzuigen na het stofzuigen!

Compact & Go maakt het stof compact

Met Compact & Go drukt u het stof samen voordat u de stofzuiger leegmaakt zodat u de controle in handen heeft bij het ledigen. Wanneer u het stof compact maakt, wint u ook aan ruimte zodat u langer kunt stofzuigen. Dit is dus niet alleen hygiŽnisch maar ook gemakkelijk en tijdbesparend!

 Electrolux UltraCaptic

Geschikt voor alle oppervlakken

Dankzij het zeer efficiŽnte AeroPro Silent-mondstuk geniet u met de Electrolux UltraCaptic sledestofzuiger van een vlekkeloos resultaat in ťťn schoonmaakbeurt. Het mondstuk biedt een optimale luchtstroming voor het schoonmaken van alle oppervlakken, of het nu harde vloeren, tapijten of tegels zijn. Dit geldt ook voor alle hoeken en andere zones die gewoonlijk moeilijk bereikbaar zijn. Met de Electrolux UltraCaptic is schoonmaken nog nooit zo eenvoudig geweest.

 Electrolux UltraCaptic

Hepafilter H 13

De UltraCaptic stofzuiger is voorzien van een duurzame en hygiŽnische hepafilter H 13 die het stof opvangt. Dit is ideaal voor mensen die last hebben van allergieŽn. Een hepafilter gaat gemiddeld 2 jaar lang mee en is gemakkelijk te vervangen.

 Electrolux UltraCaptic

Krachtig en moeiteloos schoonmaken

De UltraCaptic is stiller dan de meeste andere Multi Cyclonic-stofzuigers, zonder in te boeten aan schoonmaakefficiŽntie. In combinatie met het AeroPro Silent-mondstuk staat het krachtige Multi Cyclonic-zuigvermogen garant voor een brandschoon resultaat in slechts ťťn schoonmaakbeurt.


 

Video


 Bestel nu uw
Electrolux UltraCaptic sledestofzuiger


  • Makkelijk te manoeuvreren
  • Extreme zuigkracht
  • Compact & Go-technologie
Knop koop nu
Rowenta Extrem'Air Motion

Logo ElectroluxPin It
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters