Epson EcoTank printers: meer printen, minder betalen

Epson EcoTank printers: meer printen, minder betalen

Wist je dit? De EcoTank-printers van Epson onderscheiden zich van de meeste andere printers doordat ze grote inktreservoirs gebruiken in plaats van traditionele inktpatronen. Hoe dat werkt? Dat ontdek je hier!

Meer printen

Meer printen

Bij de aankoop van een Epson EcoTank-printer worden de inktflessen meegeleverd. Gedaan met traditionele inktpatronen, want je kan de inktreservoirs van je printer gewoon bijvullen via inktflesjes.

Resultaat? Je beschikt van in het begin over genoeg inkt om tot 14 000 pagina's te printen. Bovendien bespaar je tijd en geld omdat je geen inktpatronen moet vervangen. Handig!

Minder betalen

Minder betalen

Met het EcoTank-gamma hoef je veel minder vaak inkt bij te vullen. In de inktreservoirs zit immers evenveel inkt als in 88 inktpatronen! Je hoeft dus minder vaak inkt bij te vullen en je bespaart tot 90 % op de inktprijs. Kortom, voor 1 euro kan je meer dan 400 pages zwart-witpagina's of meer dan 200 kleurenpagina's printen.

Bij het apparaat worden 4 kleine inktflessen meegeleverd: zwart, cyaan, magenta en geel. De fles met zwarte inkt is iets groter dan de 3 andere. Goed om weten: als de inkt op is, kan je navulflesjes kopen voor een zeer aanvaardbare prijs.

Betrouwbare printers

Betrouwbare printers

Ook bij de printers met inktreservoirs is het ene apparaat het andere niet. Epson is in deze sector pionier en spant zich al jarenlang in om deze technologie te ontwikkelen en te verbeteren.

De EcoTank-printers zijn niet alleen eenvoudig te configureren en bij te vullen, ze zijn ook heel betrouwbaar: je kunt er duizenden pagina's mee printen van uitstekende kwaliteit. En omdat het inktniveau wordt weergegeven op de voorkant van de printer, zie je in één oogopslag of je inkt moet bijvullen of niet.

En er is nog meer goed nieuws: Epson ontwikkelde ook een duurzame printkop die niet verslijt met de tijd. Dus geen nodeloze kosten meer om de printkop van je printer te laten herstellen of vervangen!

Printen vanaf mobiele apparaten

Printen vanaf mobiele apparaten

Ben je het beu om altijd eerst je computer te moeten verbinden met je printer voordat je aan de slag kunt? Met Epson heb je nooit nog een kabel nodig om te kunnen printen! Dankzij de ingebouwde wifi en de gratis apps van Epson kan je de EcoTank-printers heel eenvoudig bedienen vanaf je smartphone of tablet!

Op zoek naar een printer die de printkosten binnen de perken houdt? Bekijk dan zeker het in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters