Vanden Borre helpt je door je examens

6 tips om de blok- en examenperiode te overleven

Voor vele studenten gaan de maanden mei en juni gepaard met slapeloze nachten, ongezonde voeding en stressbuien. Maar hoe overleef je deze intensieve periode? Vanden Borre helpt je door de examens met enkele overlevingstips voor een blokperiode zonder stress! Alvast veel succes!

Wees goed voorbereid

Goed begonnen is half gewonnen. Kijk na of je studiemateriaal volledig is. Heb je alle cursussen en nota’s die je nodig hebt? Hou je laptop, tablet, printer en scanner binnen handbereik om ontbrekende zaken op te zoeken of af te drukken.

Een gezonde geest
in een gezond lichaam

Een gezonde levensstijl is ook cruciaal. Slaap en eet dus voldoende. Met een microgolf of stoomkoker tover je snel een gezonde maaltijd op tafel. Of wat dacht je van een vitaminerijke smoothie of milkshake? Ze geven je de nodige energie om de dag (of nacht) door te komen.

Op tijd ontspannen

Neem af en toe een pauze. Je kan tv kijken, een spelletje spelen op je tablet, naar muziek luisteren of je spieren losmaken door even te gaan wandelen. Beweging is namelijk zeer belangrijk om de spanning weg te werken en een activity tracker kan je hierbij goed helpen.

Kies aangepaste muziek

Studeer je in de bibliotheek of met je vrienden? Muziek kan stimulerend werken of net storend zijn. Wil je anderen niet storen met je muziek en je helemaal afsluiten van de buitenwereld? Zet je hoofdtelefoon op of gebruik oortjes en je concentratie kan niet meer stuk.

Verzorg je uiterlijk

Heb je een mondeling examen, zorg dan voor een verzorgd uiterlijk. Een student met een verzorgd kapsel, een fris gebit en een gladgeschoren voorkomen heeft altijd een streepje voor.

Kom op tijd

Op tijd komen is een must voor elk examen en ook in je toekomstige loopbaan. Controleer of je wekkerradio goed is ingesteld. Gebruik de wekfunctie van je smartphone als back-up, zodat je zeker niet te laat komt.

Heb je geen tijd om langs te komen? Geen nood, Vanden Borre levert je bestelling gratis aan huis. Zo hoef je zelf de deur niet uit en verlies je geen kostbare tijd.

Lees meer over onze gratis levering aan huis

Zoveel toestellen, zoveel keuze...Weet je niet goed welk toestel je moet kiezen? Met onze productwijzers vind je in een paar kliks precies het toestel dat je nodig hebt.

Vind je microgolfoven   Vind je computer of laptop
Vind je scheerapparaat   Vind je smartphone

Ben je bijna afgestudeerd? Waarom niet solliciteren bij Vanden Borre? Op onze jobsite vind je alle vacatures op een rijtje. Wie weet zit jouw toekomstige job er wel tussen...

Bekijk de Vanden Borre jobsite

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters