Fitbit Charge 2 HR activity tracker banner

Fitbit Charge HR 2:
beleef een nieuwe sportieve ervaring

Fitbit Charge 2 HR activity tracker banner

Ben je sportief? Volg al je fysieke prestaties op de voet! De Fitbit Charge 2 HR activity tracker is discreet, elegant en efficiënt. Maak van deze activity tracker je persoonlijke coach en geniet van zijn talrijke functies.

Bereik je doelen

Blijf actief en gemotiveerd dankzij de Fitbit Charge 2 HR. Volg al je sportieve prestaties op een efficiënte manier.

Voor alle sportievelingen

De Fitbit Charge 2 HR doet veel meer dan enkel je stappen tellen. Deze activity tracker is uitgerust met een hartslagmeter en houdt ook je verbrande calorieën bij. Vind makkelijk het juiste ritme en train op de ideale manier zonder jezelf te overbelasten.

Een opvolging op maat

Verbind de Fitbit Charge 2 HR met je smartphone en bekijk je prestaties in real time. Op het einde van de training kan je een samenvatting van je sessie bekijken dankzij de Fitbit-app. Ook je nachtrust wordt door de Fitbit Charge 2 HR bijgehouden voor een gezonde levensstijl. Bovendien word je elke ochtend aangenaam wakker dankzij het stil alarm van deze activity tracker.

Blijf in beweging

Blijf actief dankzij de Fitbit Charge 2 HR. Is het hoog tijd om te bewegen? Dan herinnert deze activity tracker je eraan: zet elk uur tenminste 250 stappen!

product

Jouw Fitbit Charge 2 HR

  • Volgt je activiteiten 24u/24 en 7d/7
  • Herinnert je eraan wanneer je moet bewegen
  • Voor verschillende sporten
Koop nu