Fitbit Sense:
een geavanceerde health smartwatch

Fitbit Sense is de slimme health smartwatch die je helpt om in harmonie te zijn met je lichaam. Hoe? Dankzij verschillende handige tools om je stress en de gezondheid van je hart in het oog te houden. Ontdek snel alle voordelen van dit technologische pareltje.

Geavanceerd stressbeheer

Geavanceerd stressbeheer

Dankzij de Scan AED-app meet de Fitbit Sense de elektrodermale activiteit. Met andere woorden: de manier waarop je lichaam stress ervaart. Daarnaast gebruikt Fitbit ook andere tools voor stressbeheersing die verbanden leggen tussen je stress en je humeur. Het doel? Ontdekken wat je nodig hebt om je goed te voelen en een gezonder leven te leiden.

Je hart in goede gezondheid

Om je gezondheid nauw op te volgen is deze Fibit-smartwatch ook voorzien van de PurePulse 2.0-sensor die je hartslagritme continue meet: tijdens het sporten, bij het slapen en alles daartussenin.

Een te lage of te hoge hartslagritme kan wijzen op gezondheidsproblemen. Daarom waarschuwt de Fitbit Sense je meteen zodra je hartslag in rust boven of onder het gebruikelijke niveau ligt.

GeÔntegreerde microfoon en luidspreker

De Fitbit Sense-modellen beschikken over een ingebouwde microfoon en luidspreker om je toegang te geven tot verschillende praktische functies. Zo kan je via bluetooth handsfree bellen vanaf je pols. En je kan ook inkomende oproepen doorschakelen naar voicemail en het volumen wijzigen.

En als je gebruik maakt van Google Assistent of Alexa kan je het weer bekijken, alarmen instellen, je slimme apparaten in huis bedienen en nog zoveel meer. En dan allemaal met behulp van jouw stem.

Meer dan 20 trainingsmodi beschikbaar

Meer dan 20 trainingsmodi beschikbaar

Met meer dan 20 trainingsmodi waarvan lopen en fietsen, kan je manueel je specifieke sportactiviteit starten om in real time tijdens het sporten je statistieken te bekijken. Of je kan SmartTrack het werk laten doen: hij herkent automatisch welke sport je beoefent en registreert het in jouw plaats. En je kan met deze smartwatch ook gaan zwemmen of duiken: hij is waterdicht tot 50 meter.

Een unieke look

Een unieke look

De hoogwaardige roestvrijstalen behuizing, de amoled-kleurendisplay, de met laser verbonden Corning® Gorilla® Glass 3 en de innovatieve geïntegreerde biosensor maken samen het
design van de Fitbit Sense zo uniek. 
 
Het nieuwe infinity bandje is zo fluweelzacht, licht, soepel en comfortabel. Met zijn discrete en gestroomlijnde design kan je hem zowel ’s nachts als overdag aandoen.

Wil je je look personaliseren? Dan kan je kiezen tussen honderden verschillende clock faces en je kan je 5 favorieten makkelijk opslaan. En om je look nog unieker te maken, heb je ook de mogelijkheid om een eigen foto te gebruiken als achtergrond.

Lange autonomie en snelle laadfunctie

Lange autonomie en snelle laadfunctie

Met zijn maximale batterijduur van 6 dagen volgt je Fitbit Sense-smartwatch je overal, zowel ’s nachts als overdag. Is de batterij bijna leeg en heb je geen tijd om je Fitbit helemaal op te laden? Geen paniek! Na slechts 12 minuten opladen, kan je de hele dag genieten van je slimme horloge. Handig, toch?

Ben je op zoek naar een betrouwbare smartwatch om je gezondheid op peil te houden? Dan, ga je best voor de Sense van Fitbit. Kom hem ontdekken in één van onze winkels.

4,2
€ 233,00

4,2
€ 249,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters