Dossier FUJIFILM instax: alle modellen op een rijtje

Ben je op zoek naar een trendy fototoestel om foto’s overal meteen te printen? FUJIFILM bied je een ruime keuze aan instant-camera’s. Ga je voor een instax mini, SQUARE of WIDE? Wij helpen je graag kiezen. Volg de gids!

FUJIFILM, een innoverend hightech-bedrijf

Van producent van fotografische film tot wereldwijd hightech-bedrijf: FUJIFILM blijft zichzelf heruitvinden. Dit Japanse bedrijf werd opgericht in 1934. In de beginjaren maakte het al filmstroken voor speelfilms en sinds 1988 produceert het bedrijf ook digitale fotocamera’s. Kortom een betrouwbare speler op het vlak van fotografie.

In 1998 lanceerde FUJIFILM zijn eerste instax-camera: de instax 10. Anno 2020 heb je inmiddels de keuze uit talrijke modellen! Wij stellen je deze toppers op het gebied van instant-fotografie graag aan je voor in dit dossier.

Waarom kiezen voor een instax?

Wat de FUJIFILM instax-fototoestellen zo bijzonder maakt? Ze zijn compact, fun en je drukt je foto’s meteen af! Op kredietkaartformaat, iets groter of nóg groter.

Kies voor de mini, SQUARE of WIDE en maak elke herinnering onvergetelijk! Je instax-fototoestel word je favoriete fashion item. Je neemt hem overal mee naar toe en haalt hem makkelijk uit je broekzak of tas!

Alle modellen op een rijtje

instax mini 11

Het nieuwste pareltje van FUJIFILM is de instax mini 11. Wat dit instax-model uniek maakt? Hij is voorzien van een flitser die automatisch de belichting berekent en de sluitertijd hieraan aanpast. Het resultaat? Altijd perfect belichte achtergronden!

Hou je van selfies, dan zal dit fototoestel je zeker bekoren. Door op één knop te drukken switch je makkelijk naar de selfiestand. Staat iedereen erop? Dat zie je op het spiegeltje naast de lens. Gebruik de selfiemodus ook om close-ups te maken op 30 à 50 cm aftstand van je onderwerp. Top!

instax mini 90 Neo Classic

De perfecte mix tussen een retrodesign en nieuwe technologie, dat is de instax mini 90 Neo Classic Het trendy ‘Neo Classic’ design maakt van deze camera een cool en modern gadget!

Bovendien beschik je met de FUJIFILM instax mini 90 over verschillende leuke functies zoals de Party-, Kids- en Landschapsmodus. En de ingebouwde flitser is van hoge kwaliteit: hij houdt rekening met de afstand tot het onderwerp en de helderheid van de omgeving. Zo genereert hij de perfecte hoeveelheid licht om perfect belichte foto’s te nemen.

instax mini LiPlay

De mini LiPlay van FUJIFILM is het kleinste toestel van het instax mini-gamma. Dankzij het compacte formaat kan je deze instant camera FUJIFILMoveral mee naartoe nemen. Hij past heel makkelijk in je tas of zelfs in je broekzak.

Herbeleef onvergetelijke momenten dankzij de functie Audio-opname. Je kan maximaal 10 seconden opnemen, waarna op de bijhorende foto een QR-foto wordt afgedrukt. Met je smartphone kan je deze code scannen en vervolgens de audio-opname beluisteren.

Maar de grootste troef van de mini LiPlay is toch wel het scherm. Bekijk je foto’s en kies welke je wil afdrukken. Iets minder spontaan misschien, maar zo print je enkel geslaagde foto’s!

instax SQUARE SQ6

dan de standaard instax-foto’s. Dankzij de selfiespiegel aan de voorkant en de speciale stand die automatisch scherpstelt, maak je altijd geslaagde selfies.

De instax SQUARE SQ6 is uitgerust met een automatische flitser en drie flitskleurenfilters. Oranje, paars of groen... Kies de kleur die je wenst toe te voegen aan je foto. Gebruik de dubbele belichtingsstand om twee beelden over elkaar te plaatsen. Of speel met de licht-en donkerregeling om de belichting aan te passen.

instax SQUARE SQ20

Laat je creativiteit de vrije loop met de FUJIFILM instax SQUARE SQ20. Het toestel heeft een CMOS-sensor en een digitale zoom om je foto's tot vier keer te vergroten. Je kan zelfs opnames maken tot 15 seconden.

Dankzij het scherm van 230k pixels, bekijk je je foto’s voor je ze afdrukt. Niet 100% tevreden? Pas ze gerust eerst aan ofoeg een persoonlijke toets aan je foto’s toe dankzij de talrijke talloze filters en visuele effecten. En dankzij de Time Shift Collage creëer je een mozaïek van de beelden die je opneemt.

instax WIDE 300

Hou je van het idee, maar vind je foto’s op kredietkaartformaat net te klein? Goed nieuws: je kan ook kiezen voor een groter formaat (2x zo groot als instax minifoto’s) met de instax WIDE 300.

De ingebouwde flitser houdt rekening met de afstand tot het onderwerp en de helderheid van de omgeving. Zo genereert hij de perfecte hoeveelheid licht om perfect belichte foto’s te nemen.

instax mini Link smartphoneprinter

Zin om draadloos een foto af te drukken vanaf je smartphone? Dan is de instax mini Link-printer je ideale partner! Gebruik hem om foto’s in uitstekende kwaliteit te printen. Kantelen, zoomen, de belichting aanpassen, een filter toevoegen... het kan allemaal!

Dankzij de Party Print-modus kan je zelfs vanaf verschillende smartphones een foto naar de printer sturen en hij zorgt zelf voor een verrassingsfoto. En door de Match-test modus kom je te weten hoe goed jij en je vrienden bij elkaar passen: maak een foto samen, beantwoord enkele vragen in de app en je mini Link legt de antwoorden vast op foto. Top!

Fotopapier nodig?

Om al die leuke foto’s af te drukken, heb je natuurlijk ook fotopapier nodig. Check hier het fotopapier voor jouw instax-fototoestel.

Zin om de FUJIFILM instax-fototoestellen van dichtbij te bewonderen? Ontdek ze snel in Ontdek ze snel in onze winkels!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters