Liefde voor fotografie?
Maak kennis met de FUJIFILM X-reeks!

Zet je je eerste stapjes in fotografie of heb je al veel ervaring op dat vlak? Dan is een FUJIFILM X-systeemcamera een uitstekende keuze. Dankzij de CMOS-sensor en verschillende X-lenzen van deze fototoestellen leg je altijd ultrascherpe beelden vast. Benieuwd? We sommen de troeven van elk model even voor je op!

Waarom kiezen voor FUJIFILM?

Van producent van fotografische film tot wereldwijd hightech-bedrijf: Fujifilm blijft zichzelf heruitvinden. Dit Japanse bedrijf werd opgericht in 1934. In de beginjaren maakte het al filmstroken voor speelfilms. Sinds 1988 produceert het bedrijf ook digitale fotocamera’s. Kortom een betrouwbare speler op het vlak van fotografie.

FUJIFILM X-T20: licht en compact

De FUJIFILM X-T20 combineert een knap retrodesign met de nieuwste technologieën. Feestjes, portretten, landschappen... Dankzij de CMOS III-sensor van de FUJIFILM X-T20 leg je ze in alle omstandigheden prachtig vast.

De X-Processor Pro-beeldverwerkingsprocessor levert beelden van hoge kwaliteit en verbetert de reactietijden om de tijd tussen de opnamen te verkorten, de reactietijd van de trigger te verminderen en de beeldnauwkeurigheid te optimaliseren.

De FUJIFILM X-T20 beschikt over een ultrabrede elektronische zoeker met een resolutie van ongeveer 24,3 MP. Z’n hybride autofocus met fasedetectie helpt je bij het fotograferen van bewegende onderwerpen.

FUJIFILM X-T3: gebruiksvriendelijke systeemcamera

Op zoek naar een zeer gebruiksvriendelijke systeemcamera? De X-T3 is uitgerust met een 3-inch lcd-scherm dat je 180 ° kan kantelen om selfies te maken. Je kan het scherm ook verticaal kantelen om opnames van boven of onder te maken. Of regel de focus op je onderwerp door met je vinger op het scherm te tikken.

Naast z’n ergonomische karakter, levert de FUJIFILM X-T3 uiteraard prachtige beelden. Hoe? Dankzij de CMOS APS-C sensor van 26 MP met achtergrondverlichting, de snelle beeldverwerking, de grote ISO-gevoeligheid (tot 12.800).

Hou je van slowmotion-video’s? Goed nieuws: de X-T3 laat je toe om slow motion video-opnames te realiseren, allemaal met een perfecte helderheid. Met 4K continu-opnamen kan je in deze modus met hoge resolutie snel bewegende onderwerpen opnemen en nadien de foto van je keuze kiezen.

FUJIFILM X-T30: kleine broer van de X-T3

De FUJIFILM X-T30 is het kleine broertje van de X-T3 en is het resultaat van 4 generaties X-Series fototoestellen. Geniet van een uitstekende beeldkwaliteit! Dit fototoestel is voorzien van een X-Trans CMOS 4-sensor van 26 MP en een snelle beeldprocessor. En dat allemaal in een zeer compacte body.

De sensor met achtergrondverlichting zorgt voor zeer gedetailleerde foto’s, ongeacht de lichtomstandigheden. En ook je video’s zien er prachtig uit want de FUJIFILM X-T30 laat je toe om 4K-video’s op te nemen. Leg ook bewegende onderwerpen scherp vast dankzij de snelle autofocus met 425 focuspunten over de hele sensor.

FUJIFILM X-T4: het nieuwste model

Dé topper uit de X-reeks van FUJIFILM is de X-T4. Deze systeemcamera dlevert absolute topprestaties , zowel op het gebied van fotografie als op het gebied van videoregistraties. Dankzij zijn razendsnelle mechanische sluiter en verbeterde autofocus legt iedereen mooie momenten perfect vast.

De FUJIFILM X-T4 is het eerste model met ingebouwde beeldstabilisatie. Het voordeel? Je beelden zijn altijd geslaagd, ook wanneer je fotografeert en filmt in moeilijke lichtomstandigheden. Wil je snel schakelen tussen foto’s en video’s? Da’s eenvoudig dankzij de fysieke hendel op de camera.

Ook nieuw is de mogelijkheid om tijdens het maken van video-opnames digitale beeldstabilisatie te gebruiken voor prachtige 4K-filmpjes!

FUJIFILM X-A10: budgetvriendelijke metgezel

Zet je je eerste stapjes in fotografie? Dan is wordt de FUJIFILM X-A10 je partner in crime. Deze systeemcamera is licht, compact en zeer gebruiksvriendelijk. Hij bevat net iets minder technologische snufjes, maar net daarom is hij ideaal voor wie met fotografie start. 

Benieuwd naar de ander troeven? De FFUJIFILM X-A10 is uitgerust met een CMOS APS-C sensor van 16 MP, een snelle elektronische sluiter, filmt in full hd, heeft een selfiescherm dat je 180° kan draaien, ... En wat dacht je van een breedhoeklens van 24 mm om monumenten of landschappen vast te leggen?

FUJIFILM X-A7: stijlvol en vederlicht

Neem de vederlichte FUJIFILM X-A7 makkelijk overal mee. Net als de andere modellen uit de FUJIFILM X-reeks, heeft dit toestel een kwaliteitsvolle CMOS-sensor. Hij zorgt voor minder ruis en een zeer goede beeldkwaliteit.

Hou je van vloggen? Dan is dit toestel ideaal. Het lcd-scherm is in bijna alle richtingen draaibaar en je kan filmen in 4K-resolutie. Dankzij de gezichtsherkenning kan de X-A7 automatisch scherpstellen op de ogen. Superhandig bij portretten!

En ook wel het vermelden waard: met de FUJIFILM X-A7 kan je filmsimulaties gebruiken. Voeg kleurnuances toe aan je foto’s zoals bij de analoge foto’s van vroeger. Ga ook creatief aan de slag met de talrijke filters voor originele resultaten.

Op zoek naar een nieuw fototoestel?

Ontdek de FUJIFILM X-serie in één van onze winkels!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters