Geconnecteerde toestellen

Welkom in het tijdperk van de geconnecteerde toestellen

  1. Ik bescherm mijn huis…
  2. Ik creëer thuis een warme sfeer…
  3. Ik zorg goed voor mezelf…
  4. Ik blijf altijd geconnecteerd…

Ik bescherm mijn huis…

…. met een geconnecteerde rookmelder

Met een geconnecteerde rookmelder zoals de Nest Protect, wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht bij problemen. Hij ontdekt meteen wanneer er rook of koolstofmonoxide in huis aanwezig is en stuurt u een melding op uw smartphone.

…. met een geconnecteerde rookmelder

… met een geconnecteerde bewakingscamera

Ontdek, in Full HD-kwaliteit, wat er bij u thuis gebeurt wanneer u er niet bent dankzij de geconnecteerde bewakingscamera. De Nest Cam, bijvoorbeeld, stuurt u een bericht van zodra er verdacht geluid of verdachte bewegingen waargenomen worden. Bekijk, op het scherm van uw smartphone, meteen wat er thuis gaande is.

… met een geconnecteerde bewakingscamera

…met geconnecteerde sensoren

Wenst u een volledige bescherming? Haal geconnecteerde sensoren in huis. Gigaset biedt een volledig pakket aan met een sensor voor het openen van deuren en een bewegingssensor. Zij melden u onmiddellijk wanneer er verdachte bewegingen zijn in de omgeving.

…met geconnecteerde sensoren

Ik creëer thuis een warme sfeer…

…met geconnecteerde verlichting

…met geconnecteerde verlichting

Slimme verlichting geeft een extra gezellige sfeer aan uw interieur. Regel de lichtintensiteit en speel met kleurschakeringen om zo de ideale sfeer voor elk specifieke moment weer te geven. Bovendien lijkt het alsof u thuis bent, ook al is dat niet het geval. Eén klik op de app van uw smartphone volstaat om uw verlichting aan te zetten, uit te schakelen en de intensiteit ervan te regelen. Veiligheid verzekerd!

…met een geconnecteerde thermostaat

Droomt u ervan om ’s avonds in een warm nest thuis te komen? Kies dan voor een geconnecteerde thermostaat zoals de Nest! Regel, waar u ook bent, de verwarming vanop afstand met uw smartphone. Bovendien past zo’n slimme thermostaat automatisch de temperatuur aan wanneer u afwezig bent. Praktisch en energiezuinig!

…met een geconnecteerde thermostaat
… met een geconnecteerd weerstation

… met een geconnecteerd weerstation

Hou de vochtigheidsgraad en de CO2-concentratie bij u thuis in de gaten via uw smartphone met een Netatmo-weerstation. Tijd om uw huis te verluchten of werd de maximale waarde bereikt? Uw weerstation meldt het u. Bovendien geeft ze ook de temperatuur en de luchtkwaliteit in real time weer.

… met een geconnecteerd weerstation

…met een multiroomsysteem

Beheer uw muziek zoals nooit tevoren dankzij een multiroomsysteem! Plaats uw luidsprekers waar u het wenst en verbind deze via internet met uw wifinetwerk. Nadien bedient u de hele muziekinstallatie via één enkele applicatie op uw smartphone of tablet.

…met een multiroomsysteem

Ik zorg goed voor mezelf…

…met een geconnecteerde tandenborstel

Geconnecteerde tandenborstels zijn verbonden met uw smartphone. Bekijk, via een applicatie, de kwaliteit van uw poetsbeurten. U beschikt ook over een ingebouwde timer. Zo bent u er zeker van dat u altijd de door tandartsen aanbevolen poetstijd respecteert.

…met een geconnecteerde tandenborstel

…met een geconnecteerde weegschaal

Geconnecteerde weegschalen helpen u om gewicht te verliezen! Ze zijn uitgerust met de bluetooth-technologie om ze met uw smartphone of tablet te verbinden. Via een app volgt u de evolutie van uw gewicht. Ideaal om gemotiveerd te blijven!

…met een geconnecteerde weegschaal

…met een geconnecteerd epileerapparaat

Ook een geconnecteerde epilator is via bluetooth verbonden met uw smartphone of tablet. Volg, via een app, uw behandeling op een nauwkeurige wijze op voor onberispelijke resultaten. Krijg zelfs meldingen die u eraan herinneren dat het tijd is voor een nieuwe epilatiebeurt!

…met een geconnecteerd epileerapparaat
…met een geconnecteerde bloeddrukmeter

…met een geconnecteerde bloeddrukmeter

Volg heel eenvoudig de evolutie van uw bloeddruk en hartritme op met een geconnecteerde bloeddrukmeter. Het enige wat u moet doen is de applicatie downloaden op uw smartphone of tablet. Deze app houdt alle metingen bij.

…met een geconnecteerde armband of een activity tracker 

Zin om uw gezondheid in handen te nemen? Kies voor een geconnecteerde armband! Net als activity trackers volgen deze toestellen uw dagelijkse activiteiten op. Ze houden het aantal stappen en de afgelegde afstand bij. Bovendien berekenen ze het aantal verbrande calorieën. Een andere functie van een geconnecteerde armband? De analyse van uw slaap met de weergave van de periodes dat u wakker was, de onrustige ogenblikken en de diepe slaapmomenten.

…met een geconnecteerde armband of een activity tracker 

Ik blijf altijd geconnecteerd…

…met een smartwatch

…met een smartwatch

Op elk ogenblik uw mails checken, oproepen beantwoorden, op de hoogte gebracht worden van de weersvoorspellingen, meldingen ontvangen vanop uw sociale netwerksites…? Het kan via uw pols! Met een smartwatch natuurlijk.

Eén ding staat vast: geconnecteerde toestellen maken uw leven veel eenvoudiger. En het gamma intelligente apparaten is oneindig! Wist u bijvoorbeeld dat er wasmachines bestaan die u vanop afstand kunt bedienen? Printers waarmee u vanaf uw smartphone of tablet bestanden afdrukt? Geconnecteerde keukenweegschalen die uw voedingswaarden meten? Harde schijven waarvan u de inhoud vanop afstand kunt bekijken?

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters