French Door-koelkasten van Haier: flexibel en luxueus

French Door-koelkasten van Haier: flexibel en luxueus

Een luxueus design, een optimale opslagcapaciteit, geavanceerde bewaartechnologieën... De French Door-koelkasten van Haier hebben het allemaal en nog veel meer. Wil je er meer over weten? Maak kennis met alle bijzonderheden van deze luxekoelkasten!

Zones geschikt voor verschillende soorten voedingswaren

Zones geschikt voor verschillende soorten voedingswaren

De Fresher Zones van Haier werden aangepast om de perfecte koelvoorwaarden te garanderen. Waarom? Om alle smaak en versheid van je voedingswaren langer te bewaren.

Dry Zone

De Dry Zone is de perfecte plaats voor zuivelproducten, vlees of vis. De vochtigheid wordt er onder de 45 % gehouden zodat de voedingswaren al hun smaak en voedingskwaliteiten langer bewaren.

Humidity Zone

De Humidity Zone is ideaal voor groenten en fruit. Zoals de naam al aangeeft is de vochtigheidsgraad er hoger: om en bij de 90 %. Je groenten en fruit behouden al hun smaak en blijven langer vers.

My Zone

In de My Zone-lade kan je de temperatuur in het compartiment snel en makkelijk aanpassen aan de bewaringseisen van dat moment. Met één eenvoudig gebaar kies je de juiste temperatuur tussen -3°C en +5°C.

Flexibel en bereikbaar

Flexibel en bereikbaar

De Easy Techs zijn technologieën die Haier heeft uitgevonden om je gebruiksgemak te garanderen.

Easy Access-laden

In de Easy Access diepvriesladen zijn je diepgevroren voedingswaren snel en makkelijk bereikbaar. In vergelijking met een gewone deur met scharnieren verbeteren ze ook het zicht op de inhoud van je diepvriezer. Bovendien ontsnapt er geen koude lucht als de deuren worden geopend, zodat je tot 30 % minder energie verspilt dan bij een traditionele diepvriezer.

Optimale verlichting

De Daylight LED -verlichting van Haier verlicht de inhoud van je koelkast van voor naar achter zodat zelfs het verste hoekje van de legplank duidelijk zichtbaar is. Zo vind je makkelijk alles terug, vooral producten die je niet zo vaak gebruikt. Bovendien blijft de led-verlichting zacht en aangenaam voor je ogen.

Switch Zone

Plaats tekort in je diepvriezer of in het koelgedeelte? Deze koelkasten van Haier hebben de oplossing: de Switch Zone! Dat is een uniek en heel flexibel compartiment dat je kan gebruiken als vriesvak of koelvak. Je hoeft enkel de temperatuur te regelen. Zo heb je geen extra koelkast of diepvriezer meer nodig!

Last but not least: een elegant design

Last but not least: een elegant design

De frigos French Doors de Haier van Haier zijn verkrijgbaar in kwaliteitsvolle afwerkingen, met modellen zoals Iconic Black, Iconic Glass of het meer klassieke inox-model. Ze passen dus perfect bij elke designtrend van het moment. Resultaat? Ze passen zich aan aan elke keukenstijl.

Benieuwd naar deze Haier koelkasten met uitgekiende technologieën? Kom ze dan snel ontdekken in een van onze winkels..

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters