Kšrcher-hogedrukreinigers: altijd de juiste druk

Voor reiniging en onderhoud, kan je altijd vertrouwen op de hogedrukreinigers van Kšrcher. Maar da’s is niet alles! Het merk heeft verschillende prestatiecategorieën ontwikkeld om het best aan ieders individuele eisen te voldoen: K4, K5, K7 ... Vind jouw hogedrukreiniger binnen het gevarieerde Kärcher-gamma.

Een vermogen voor elke behoefte

Een vermogen voor elke behoefte

De prestatiecategorieën van de Kärcher-hogedrukreinigers variëren van K2 tot K7. Deze vormen een cruciale factor en een bepalende factor voor tijd die je aan het schoonmaken besteed. Door het model te kiezen dat het beste bij je behoeften past, wordt je schoonmaakklus veel makkelijker. Hoe geschikter het apparaat, hoe efficiënter en aangenamer het werk zal zijn.

Kšrcher K5 Premium Smart Control: polyvalent en geconnecteerd

Kšrcher K5 Premium Smart Control: polyvalent en geconnecteerd

Op zoek naar een polyvalente hogedrukreiniger die voldoende kracht én comfort biedt voor de meeste van je schoonmaakbeurten? De Kšrcher K5 Premium Smart Control wordt je partner in crime.

Z’n grootste troef? De ingebouwde bluetooth! Hij laat je toe om de K5 Premium Smart Control met de Kärcher Home & Garden-app te verbinden. Het doel? Optimale ondersteuning ontvangen tijdens verschillende schoonmaaksituaties en zo perfecte resultaten bekomen.

Auto, terras, trappen,buitenmuren, ... Dit toestel verwijdert stofdeeltjes, vuil en onkruid in een mum van tijd en vooral zonder moeite! En met de Multi Jet 3-in-1 spuitlans heb je altijd de keuze uit 3 sproeikrachten, naargelang je behoeften van het moment.

Het Smart Control spuitpistool met lcd-weergave laat je dan weer toe om de druk te regelen. Je hebt de keuze uit 4 verschillende niveaus: Boost, Hard, Medium of Soft. Hij laat je ook toe om de hoeveelheid detergent te beheren.

Kšrcher K7: nog meer kracht

Kšrcher K7: nog meer kracht

Met de Kšrcher K7 Premium Smart Control Home schakel je nog een tandje hoger qua vermogen. Net als zijn kleine broertje beschikt hij over bluetooth, de Smart Control Gun met lcd-display en de 3-in-1 Multi Jet.

Dankzij de zeer krachtige Boostmodus verhoogt de efficiëntie en verkort de schoonmaaktijd. Door dit drukniveau te gebruiken, pak je het meest hardnekkige vuil gericht aan!

Naast meer kracht, krijg je bij dit model ook een detergentfles en een terrasreiniger. Alles is aanwezig voor een efficiënte reiniging en sprankelende resultaten!

Denk ook aan de accessoires

Denk ook aan de accessoires

Een hogedrukreiniger, dat is goed. Maar een hogedrukreiniger met de juiste accessoires, dat is veel beter! Gebruik je toestel op een efficiëntere manier. Het doel ? Nog betere reinigingsprestaties!

Op zoek naar een efficiënte en ergonomische hogedrukreiniger? Kom de Kšrcher-modellen ontdekken in onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters