LG-Soundbars: je beste geluidservaring

Een voetbalmatch op tv moet toch altijd gepaard gaan met een topgeluid, toch? Beleef de sfeer in het stadion bij jou thuis dankzij een LG-soundbar. De mix tussen verschillende audiotechnologieën zorgt ervoor dat deze soundbars een subliem geluid weergeven. Klaar om het Europees Kampioenschap volop te ervaren?

Zuiver en meeslepend geluid

Zuiver en meeslepend geluid

Ben je het beu om elke keer het volume van je tv te regelen? De LG-soundbars maken je het makkelijk! Al Sound Pro werd ontwikkeld om automatisch de beelden te analyseren en zo rechtstreeks de audio-instellingen te optimaliseren, afhankelijk van wat er op je tv-scherm wordt weergegeven.

Meridian, DTS:X en Dolby Atmos: het gouden trio

Meridian, DTS:X en Dolby Atmos: het gouden trio

Het voordeel van de DSN8YG - en DSN9YG -soundbars ? Ze beschikken over de Meridian-technologie, de Britse pioneer voor audio in hoge resolutie. Zo ervaar jij hoogwaardig geluidskwaliteit dankzij deze geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie van Meridian.Daarbovenop heb je ook nog Dolby Atmos en DTS:X, twee technologieën die zich in het verleden al goed hebben bewezen in de audiowereld. Zij zorgen keer op keer voor een buitengewone klankkwaliteit!

Meer dan een simpele speaker dankzij LG thinQ

Meer dan een simpele speaker dankzij LG thinQ

Heb je slimme toestellen in huis die uitgerust zijn met het LG thinQ-systeem? Je nieuwe soundbar ook! Zo kan je met dit toestel je huishoudtoestellen makkelijk bedienen: de status van je koelkast, wasmachine of luchtzuiveraar controleren of je slimme stofzuiger uitzetten. Praktisch!

LG GX, een kunstwerk voor je ogen en oren

LG GX, een kunstwerk voor je ogen en oren

Met de LG GX-soundbar kan je zowel je ogen, als je oren de kost geven. Dat is te danken aan de gebruikte spitstechnologie en het stijlvolle design. Zijn dunne profiel en hoogwaardige materialen passen perfect in elk interieur. 

En dankzij geavanceerde technologieën als Dolby Vision, Dolby Atmos en DTS:X wordt je woonkamer zo omgetoverd in een bioscoopzaal. Zo word je meteen meegesleept in je favoriete films.

LG DSN11RG: simply the best

LG DSN11RG: simply the best

Verzamel de verschillende pluspunten van de bovenvermelde LG-modellen, voeg nog enkele voordelen toe en je krijg de allerbeste soundbar: de LG DSN11RG!De hoge resolutie audio van deze soundbar levert niet minder dan 192 kHz bemonsteringsfrequenties en 24-bit diepte. Resultaat? Een glashelder geluid en een aangename luisterervaring.Maak van deze LG-soundbar je ware partner in huis dankzij de ingebouwde Google Assistent. Speel een liedje af, vind antwoorden via Google Search, beheer alledaagse taken en bedien makkelijk slimme toestellen in huis … en dat alles met je stem!Met deze LG-soundbar geniet je van ultrakrachtige basgeluiden en de 2 draadloze luidsprekers aan de achterkant zijn naar boven gericht om een meeslepend geluid te creëren. Het doel? Je ruimte vullen met een adembenemend geluid terwijl je tv kijkt.
 

Een nieuwe soundbar nodig om de audio-ervaring van je televisie te verbeteren? Ontdek ons gamma LG-soundbars in één van onze Vanden Borre-winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters