Exclusieve bundel: HP Pavilion x360, muis en beschermhoes

HP Pavilion x360:
flexibiliteit en veelzijdigheid troef!

Op zoek naar een computer met eindeloze mogelijkheden? De HP Pavilion x360 is een convertible pc die u in een handomdraai verandert van een laptop in een tablet. Dit toestel is 360° draaibaar!

360° scharnier

Wissel eenvoudig tussen de verschillende gebruiksmodi dankzij het nieuwe scharnier van de HP Pavilion x360. Kies één van de vier modi die het beste bij uw activiteit past:

  1. Laptopmodus: ideaal om te werken.
  2. Tentmodus: speel games op een comfortabele manier.
  3. Staande modus: perfect om naar films te kijken.
  4. Tabletmodus: neem uw HP Pavilion x360 overal gemakkelijk mee.

Touchscreen van 11,6 inch

Navigeer heel vlot dankzij het responsieve aanraakscherm van 11,6 inch. Kijk naar uw films en foto’s in haarscherpe kwaliteit dankzij de HP Pavilion x360.

Windows-besturingssysteem

De HP Pavilion x360 draait op het Windows 8.1-besturingssysteem. Het resultaat? Uw computer start uiterst snel op en u schakelt direct tussen verschillende applicaties. Bovendien beheert u uw bestanden gemakkelijker. Deze Pavilion x360 is ook compatibel met Windows 10.

Snelheid en kracht

Danzkij zijn Intel Celeron-processor en zijn Intel HD Graphics-grafische kaart geniet u met deze HP 11’’ Pavilion x360 van een vloeiende multitasking en speelt u games zonder haperingen.

HP Connected Music

Via één app beluistert u liedjes vanaf verschillende bronnen met de HP Pavilion x360. Luister naar uw eigen muziek, maar ook de hits uit de iTunes-bibliotheek en van streamingdiensten zoals Deezer.

Uitstekend geluid

Geniet van een zeer goede geluidskwaliteit dankzij de B&O Play-audio en de twee luidsprekers van de HP 11’’ Pavilion x360. Muziek klinkt helder uit uw 2-in-1 computer!

Bewaar uw favoriete bestanden

Sla uw favoriete video’s en liedjes, uw allerleukste foto’s en belangrijke bestanden op de harde schijf van 500 GB op. Mooie momenten bewaart u vanaf nu gewoon op uw HP 11’’ Pavilion x360!

Lange autonomie

Werk thuis zonder de kabel in te steken. Gebruik uw HP Pavilion x360 urenlang op reis en onderweg zonder u zorgen te maken over de batterijstand. Handig!

Exclusieve bundel: HP Pavilion x360, muis en beschermhoes Exclusieve bundel: HP Pavilion x360, muis en beschermhoes Exclusieve bundel: HP Pavilion x360, muis en beschermhoes Exclusieve bundel: HP Pavilion x360, muis en beschermhoes Exclusieve bundel: HP Pavilion x360, muis en beschermhoes

HP 11-K040NB Pack: een volledige uitrusting

Als kers op de taart krijgt u bij aankoop van een 11’’HP Pavilion x360 een draadloze muis en een beschermhoes. Allebei in dezelfde mooie, rode kleur!

Windows-besturingssysteem
product

Uw HP 11-K040NB Pack

  • Rode HP Pavilion x360-computer
  • Beschermhoes 11,6 inch
  • Draadloze muis
€ 499,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters