HP Instant Ink: altijd inkt in je printer

HP verlost je voor altijd van dit baalmoment: net wanneer je een belangrijk document of kleurplaten voor je kinderen moet afdrukken, blijkt de inkt van je printer op. Via HP Instant Ink krijg je automatisch nieuwe inktpatronen opgestuurd als je oude cartridges bijna leeg zijn.

Hoe het werkt: abonnement op inktpatronen

Het principe is even eenvoudig als revolutionair: voor een vast bedrag per maand print je een bepaald aantal pagina’s per maand af. Het maakt niet uit of je tekst in zwart-wit of foto’s in kleur afdrukt. En is je inkt bijna op? Dan bestelt je printer in jouw plaats nieuwe cartridges. Je hoeft ze alleen nog aan de deur aan te nemen en in je toestel te stoppen.

Kortom, HP Instant Ink is een abonnement op inktpatronen waarmee je tijd en geld bespaart. Je valt nooit meer zonder inkt en hoeft nooit meer zelf printerinkt te kopen.

5 formules

Haal je een Startcard in huis? Dan activeer je Instant Ink door te kiezen voor één van de 5 formules:

  • Print gratis: 15 pagina’s/maand (gratis)
  • Print soms: 50 pagina’s/maand (€ 2,99/maand)
  • Print regelmatig: 100 pagina’s/maand (€ 4,99/maand)
  • Print vaak: 300 pagina’s/maand (€ 9,99/maand)
  • Print zakelijk: 700 pagina’s/maand (€ 19,99/maand)
Zijn er periodes waarin je meer of minder print? Geen probleem: resterende pagina’s mag je overzetten naar de volgende maand. En je kunt altijd extra pagina’s aankopen in een drukke maand. Bovendien mag je je abonnement op elk moment wijzigen of stopzetten.

Maximaal gebruiksgemak

Het hele concept van Instant Ink draait uiteraard om gebruiksgemak. Dat zie je ook in de details. HP Instant Ink-cartridges bevatten bijvoorbeeld meer inkt dan de XL-patronen. Zo hoef je je inktpatronen nog minder vaak te vervangen.

Is het toch tijd om een cartridge te vervangen? Dan krijg je niet alleen een nieuw inktpatroon, maar ook een envelop om het oude patroon te recycleren. HP neemt trouwens de verzend- én de recyclagekosten voor zijn rekening. Mooi meegenomen!

Volledige controle

Een formule op basis van het aantal afgedrukte pagina’s is een moderne, flexibele manier om met prinkterinkt om te gaan. Daar hoort ook een modern dashboard bij. Op de website van Instant Ink zie je alle relevante data op je persoonlijke dashboard: je huidige formule, het aantal afgedrukte pagina’s, de status van je inktpatronen, noem maar op.

Via dit overzicht hou je je inktverbruik tot op de druppel in de gaten en pas je je formule eventueel aan op basis van die data. Zo weet je zeker dat jouw plan je de grootste besparing oplevert.

Op zoek naar een startcard van HP Instant Ink?

Meer info over de registratie van je printer via HP vind je hier.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters