Wat je ook doet, waar je ook gaat: met een HP-laptop kan je alles aan

Weergaloze prestaties in alle omstandigheden, waar je ook bent? Dat is wat HP je belooft met zijn slanke, lichte en vooral uiterst betrouwbare laptops. Ontdek zelf de krachtige processoren, de HD-schermen, de slimme functies en de snelle laadtijden van deze vernuftige pc-pareltjes.

Wees productief, waar je ook bent

Dankzij het dunne, lichte ontwerp neem je de 14S-DQ4000NB moeiteloos overal mee naartoe. Het grote scherm van 14 inch is ideaal om films te bekijken, op het internet te surfen en van 's ochtends tot 's avonds al je taken tot een goed einde te brengen. Met de rand-tot-randweergave binnen een microrand van slechts 6,5 mm concentreer je je bovendien volledig op wat belangrijk is.

Blijf de hele dag lang efficiŽnt

Ben je een bezige bij? Heb je een computer nodig waarop je niet alleen kunt werken, maar ook video's kunt bekijken en de hele dag lang verbonden blijft met de buitenwereld? Dan zijn de extra lange autonomie van de HP 15S-EQ2044NB en de snelle laadtechnologie van HP je op het lijf geschreven. 
 
De laptop HP 15S-EQ2044NB geeft ook je efficiëntie een boost dankzij het puntnauwkeurige touchpad en de multipointondersteuning. Sneller navigeren en productiever werken? Check!

Een computer met betrouwbare prestaties

Krik je productiviteit op én ontspan nog beter met een laptop die betrouwbare prestaties en een lange autonomie garandeert. Maak kennis met de HP 15S-FQ4003NB en zijn Intel® Core™-processor. 
 
De gulle opslagruimte van de HP 15S-FQ4003NB is meer dan groot genoeg voor al je favoriete foto's, filmpjes en documenten. Tijdens je werk alles moeten laten vallen omdat de batterij plots bijna leeg is? Dat is verleden tijd dankzij de extra lange autonomie en de snelle laadtechnologie van HP.

Jouw slimme & flexibele bondgenoot

Veel of weinig licht? Geen probleem: het beeldscherm van deze laptop past zich aan jouw werkomgeving aan. De 2-in-1-laptop HP Spectre x36014-EA1002NB stelt automatisch de schakeringen, lichtintensiteit en hyperlevendige kleuren bij. Zo ben je altijd en overal zeker van een optimale visuele beleving. Je video's komen tot leven op je laptop met HD-beeld en haarscherpe details die van het scherm spatten.
 
Het pronkstuk van deze topper? Dat is zonder twijfel HP Command Center, een toepassing die je laptop automatisch op jouw werkgewoonten afstemt. Als je de laptop in een tas opbergt, detecteert de functie dat en gaat je toestel vanzelf in slaapmodus.

Een laptop voor de toekomst

Proef van de toekomst met de snelle, intuïtieve duizendpoot HP 17-CP0061NB, een laptop die uitgerust is met een AMD-processor en krachtige grafische kaart. Het grote scherm van 17 inch en de natuurlijkere en comfortabelere typpositie zijn maar enkele van zijn troeven.
 
Bovendien is de HP 17 gemaakt van duurzame materialen, zoals plastic uit de oceaan en gerecycleerd post-consumerplastic.

Wil je met eigen ogen zien hoe ongelooflijk krachtig de laptops van HP zijn? Ontdek ze online of in je favoriete winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters