Laptop HP Pavilion 15: performance gedragen door Intel

Prestaties verzekerd met deze laptop HP Pavilion 15, waar je ook gaat. Daarvoor zorgt de supersnelle IntelⓇ Core™- i7-1165G7 processor. Je favoriete films en series bekijk je voortaan met een uiterste klankbeleving en geen enkel detail van je laatste fotosessie zal je nog ontgaan.

Een lengte voorsprong

Een lengte voorsprong

Met de laptop HP Pavilion 15 kan je altijd iets meer, waar je ook bent. Je behoudt een lengte voorsprong in je werk of studies dankzij de laatste IntelⓇ Core™-i7-1165G7 processor. Deze processor van de 11de generatie garandeert je dunne en lichte computer een topsnelheid, een verbluffende artificiële intelligentie en een grote autonomie. Het Intel® Optane™-geheugen detecteert de toepassingen die je het meest gebruikt om ze nog sneller te starten.
 

Geluid op maat

Ultradun en ecologisch design

De HP Pavilion 15 heeft een ultradun scherm met microranden waarop je alles nog beter en grootser ziet. Het design is niet alleen elegant, het is ook ecologisch. De behuizing van de luidspreker is vervaardigd uit duurzaam plastic uit de oceanen.

Geluid op maat

Kijk je graag naar actiefilms op je computer of beluister je playlists terwijl je aan het werk bent? Waar je ook bent, kan je ten volle genieten van je video's en muziek dankzij de op maat afgestelde luidsprekers.

Meer details

Ook de beeldkwaliteit van de HP Pavilion 15 zal je verrassen. Hij toont je alle details en is voorzien van een HP Wide Vision-HD-camera met groothoek van 88 graden. Een onmisbare troef als je regelmatig vergadert via videcall. 
 

Geluid op maat

Snel opladen

Leef je tegen 100 per uur? Met het HP Fast Charge-systeem laad je je batterij in ongeveer 45 minuten voor de helft op.

Is de HP Pavilion 15 met Intel® Core™ i7-1165G7 processorprecies die laptop die je nodig hebt? Bestel hem online en een half uurtje later mag je al langskomen in je dichtstbij zijnde Vanden Borrre-winkel !

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters