HP Spectre x360
Krachtig en elegant!

Heb je een ultrafunctionele notebook nodig? Eén die elegant en tegelijk bijzonder krachtig is? Dan is de HP Spectre x360 de allerbeste keuze.

HP Spectre x360
Krachtig en elegant!

Heb je een ultrafunctionele notebook nodig? Eén die elegant en tegelijk bijzonder krachtig is? Dan is de HP Spectre x360 de allerbeste keuze.

HP Spectre x360, draagbaar, trendy en krachtig


De serie SPECTRE x360 is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een draagbare 13-inch computer zoekt met een verfijnd design en indrukwekkende prestaties. Bovendien zijn alle modellen uitgerust met het besturingssysteem Windows 10*.

* Windows 10: voorlopige versie van het voorgestelde product, kan onderhevig zijn aan wijzigingen. De applicaties worden apart verkocht.

HP Spectre x360 Convertible 13-w010nb: krachtig, ultracompact en een subliem geluid

De Spectre x360 Convertible 13-w010nb is een flinterdunne convertible met krachtige prestaties, een draagbare computer om aan alle behoeften te voldoen. Deze notebook heeft een autonomie tot wel 16 uur met een vlotte HP-laadfunctie en een pijlsnelle Intel® Core™ processor. Je geniet bovendien van een uitstekende geluidskwaliteit dankzij de 4 HP-luidsprekers, de HP Audio Boost en een geluidsoptimalisatie van Bang & Olufsen.

HP Spectre x360 Convertible 13-w011nb: elegant en krachtig

De HP Spectre x360 Convertible 13-w011nb is onweerstaanbaar elegant en uiterst polyvalent. Maak kennis met een totaalervaring dankzij de vier unieke gebruiksmodi. Daarnaast geniet je van hoogtechnologische prestaties met een 7de generatie Intel® Core™ i7 processor, een Intel® HD 620 grafische kaart en een SDRAM LPDDR3-1866 geheugen van 8 GB.

HP Spectre x360 Convertible 13-w013nb: spetterende en vloeiende beelden

De HP Spectre x360 Convertible 13-w013nb is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die op zoek zijn naar totale vrijheid. Het is de combinatie tussen een flinterdun convertible formaat en een merkwaardige kracht. Deze notebook voldoet aan al je behoeften, dankzij onder meer de Intel® HD grafische kaart die zorgt voor een vloeiende en spetterende beeldkwaliteit, waar je ook naar kijkt.

HP Spectre x360 13-4150nb:
origineel en reactief

De Spectre x360 13-4150nb is verrassend dun en licht met een schitterende metalen behuizing waar design en prestaties prachtig samenkomen. Met deze draagbare convertible notebook voer je de meest veeleisende taken uit terwijl de autonomie van de batterij intact blijft, dankzij de snelheid en de reactiviteit van de 7de generatie Intel® Core™ i7 processor.

Ontdek ook: de serie HP Envy x360


HP ENVY Notebook 13-ab091nb, ultiem geluid en bliksemsnel

De HP ENVY Notebook 13-ab091nb is een notebook met oneindig veel mogelijkheden. Het prachtige Full HD of QHD+ scherm (bij sommige modellen) en het audiosysteem van Bang & Olufsen (ondersteund door de HP Audio Boost technologie) zijn behoorlijk indrukwekkend De zeer krachtige 7de generatie Intel® Core™ i5 processor en de bliksemsnelle SSD-opslagruimte vervolledigen de ervaring.

HP ENVY Notebook 15-as100nb, pure en levendige kracht

De HP ENVY Notebook 15-as100nb is een notebook waarmee je al je doelen bereikt, hoe ambitieus die ook zijn. Geniet van geoptimaliseerde prestaties dankzij het geheugen tot wel 16 GB, de allernieuwste Intel® Core™ processor en een PCIe-opslagruimte van 512 GB bij sommige modellen. Het FHD- of 4K-scherm (afhankelijk van het gekozen model) en het audiosysteem Bang & Olufsen prikkelen al je zintuigen!