HP Spectre x360
Krachtig en elegant!

Heb je een ultrafunctionele notebook nodig? Eén die elegant en tegelijk bijzonder krachtig is? Dan is de HP Spectre x360 de allerbeste keuze.

HP Spectre x360
Krachtig en elegant!

Heb je een ultrafunctionele notebook nodig? Eén die elegant en tegelijk bijzonder krachtig is? Dan is de HP Spectre x360 de allerbeste keuze.

HP Spectre x360, draagbaar, trendy en krachtig


De serie SPECTRE x360 is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een draagbare 13-inch computer zoekt met een verfijnd design en indrukwekkende prestaties. Bovendien zijn alle modellen uitgerust met het besturingssysteem Windows 10*.

* Windows 10: voorlopige versie van het voorgestelde product, kan onderhevig zijn aan wijzigingen. De applicaties worden apart verkocht.

HP Spectre x360 Convertible 13-w011nb: elegant en krachtig

De HP Spectre x360 Convertible 13-w011nb is onweerstaanbaar elegant en uiterst polyvalent. Maak kennis met een totaalervaring dankzij de vier unieke gebruiksmodi. Daarnaast geniet je van hoogtechnologische prestaties met een 7de generatie Intel® Core™ i7 processor, een Intel® HD 620 grafische kaart en een SDRAM LPDDR3-1866 geheugen van 8 GB.

HP Spectre x360 Convertible 13-w012nb: spetterende en vloeiende beelden

De HP Spectre x360 Convertible 13-w012nb is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die op zoek zijn naar totale vrijheid. Het is de combinatie tussen een flinterdun convertible formaat en een merkwaardige kracht. Deze notebook voldoet aan al je behoeften, dankzij onder meer de Intel® HD grafische kaart die zorgt voor een vloeiende en spetterende beeldkwaliteit, waar je ook naar kijkt.

Ontdek ook: de serie HP Envy


HP ENVY Notebook 13-ab015nb, ultiem geluid en bliksemsnel

De HP ENVY Notebook 13-ab015nb is een notebook met oneindig veel mogelijkheden. Het prachtige QHD-scherm en het audiosysteem van Bang & Olufsen (ondersteund door de HP Audio Boost technologie) zijn behoorlijk indrukwekkend De zeer krachtige 7de generatie Intel® Core™ i7 processor en de bliksemsnelle SSD-opslagruimte vervolledigen de ervaring.

HP ENVY Notebook 15-as100nb, pure en levendige kracht

De HP ENVY Notebook 15-as100nb is een notebook waarmee je al je doelen bereikt, hoe ambitieus die ook zijn. Geniet van geoptimaliseerde prestaties dankzij het RAM-geheugen van 8 GB, de allernieuwste Intel® Core™ processor en een SSD-opslagruimte van 256 GB. Het 4K-scherm en het audiosysteem Bang & Olufsen prikkelen al je zintuigen!