HTC One (M8): innovatie rust niet

In 2013 introduceerde HTC de One, dit jaar heeft het merk de opvolger al klaar: de HTC One (M8). De smartphone combineert een doordacht design met baanbrekende geluids- en beeldkwaliteit, waardoor deze HTC smartphone u een schitterende multimedia-ervaring biedt.

Doordacht design

Design speelde een grote rol bij deze vernieuwde versie van de HTC One (M8). De smartphone kreeg een luxueus uiterlijk, duidelijk geïllustreerd door het duurzame en elegante aluminium unibody. Daarnaast zijn de randen dunner en ligt het strakke ontwerp perfect in de hand. Aan de voorkant zit een mooi Full HD-scherm van 5-inch, dat het elegante design compleet maakt.

Weergaloze foto's en video's

Met de nieuwe HTC One (M8) kunt u bovendien schitterende foto’s en video’s maken. De Duo Camera komt met een dubbele led-flitser, waardoor u in alle lichtomstandigheden geweldige foto’s maakt. Daarnaast maakt de camera het ook mogelijk om Full HD-video’s op te nemen. Ook bevat de One (M8) extra interessante functies, zoals UFocus, waarmee u professioneel ogende portretten kunt maken door de focus aan te passen nadat de foto genomen werd.

Ongelooflijk geluid

Niet enkel het beeld is subliem in de HTC One (M8). De smartphone beschikt ook over ultra moderne geluidstechnologie voor een prachtig geluid. Zo levert de M8 25 procent meer geluid dan zijn voorganger en crëert de HTC BoomSound-technologie een vol en helder geluid. De dubbele speakers aan de voorzijde met nieuwe versterkers zullen u helemaal onderdompelen in de video’s en films die u op de HTC One (M8) bekijkt.

Intuïtieve bediening

Nog voordat u actie onderneemt, weet de HTC One (M8) al wat u wil. Motion Launch detecteert de omgeving, zodat u interactie heeft met de telefoon zonder dat het scherm aan staat. Met Auto Answer beantwoordt u een telefoontje zonder het scherm aan te raken, door het toestel simpelweg naar uw oor te brengen. Door twee keer op het scherm te tikken, schakelt u het toestel snel en eenvoudig aan en uit.

Extreem lang stand-by

Bij heel wat smartphones is de batterijduur een groot probleem. Applicaties, bluetooth, internet, enz. vergen immers allemaal heel veel energie. HTC pakte dit probleem al aan in de HTC One (M7) met de ‘power saving mode’. Nu introduceert het merk de ‘Extreme power saving mode’, waardoor de batterij 40 procent langer meegaat. Als het toestel volledig is opgeladen, levert het 14 dagen batterijvermogen. Zo laat de HTC One (M8) u nooit in de steek, zelfs al trekt u er voor lange tijd op uit.

Uw HTC One (M8) smartphone

  1. 5-inch Full HD-Scherm
  2. Sublieme geluidskwaliteit
  3. Tot 14 dagen autonomie
Knop koop nuKan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters