De Huawei Ascend Mate 7-smartphone

Leef liever buitengewoon

Zoekt u een buitengewone smartphone-ervaring? Ontdek dan de Huawei Ascend Mate 7, de perfecte combinatie van design en technische innovatie.

Robuust en elegant design

De Huawei Ascend Mate 7 is een smartphone met karakter. Hij werd uitgewerkt in een kwalitatief hoogwaardige en volledige metalen behuizing en is slechts 7,9 mm dun. Op de achterzijde bevindt zich een vingerafdruksensor waarmee uw veiligheid en privésfeer gegarandeerd worden.

Gigantisch scherm

83% van de totale grootte van de smartphone wordt ingenomen door het scherm. De Ascend Mate 7 is uitgerust met een 6-inch Full HD-scherm. Dit biedt u een prachtige weergave van uw foto’s en video’s.

Boordevol kracht

Wilt u genieten van games en entertainment? Of gebruikt u de Huawei Ascend Mate 7 eerder voor zakelijke functies? Waarvoor u de smartphone ook gebruikt, de 1,8 GHz Octa Core-processor garandeert u een eindeloos vermogen om al uw taken uit te voeren.

Indrukwekkende beelden

Als u naar een feest gaat, op reis vertrekt of gewoon iets leuks meemaakt wilt u daarvan ongetwijfeld foto’s maken. Ook daar is deze smartphone perfect voor. Hij bevat een camera aan de achterzijde van 13 Mp. Met de 5-Mp grote frontcamera maakt u prachtige selfies.

Snel en energiezuinig

Ten slotte beschikt de Ascend Mate 7 over het nieuwste en vooral uiterst snelle 4G-internetnetwerk. Dankzij de batterij van 4.100 mAh geniet u langdurig van uw smartphone voordat u hem opnieuw moet opladen.

Nuttige links

  1. Alle smartphones van Huawei

 
product

Uw Huawei Ascend Mate 7-smartphone

  • 6-inch Full HD-scherm
  • 13 Mp-camera en 5 Mp-frontcamera
  • Vingerafdruksensor
€ 379,00
of € 31,58 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters