Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7 luidt een nieuw tijdperk in voor smartphones: geavanceerde technologie, uniek design en verbazingwekkende cameraprestaties en dit alles in één en hetzelfde toestel. Deze combinatie van technologie en design herdefinieert de toekomst van mobiele technologie.

De uitmuntendheid voorbij

Vakmanschap geherdefinieerd

De Huawei Ascend P7 is één van de smalste smartphones ooit gemaakt. Hij is zowel elegant als buitengewoon sterk. Het ultrasnelle 4G LTE/internet zit vervat in het ultradunne 6,5 mm toestel. De vernieuwde aan/uit-knop maakt alles nog gemakkelijker. Het ergonomische design past perfect in uw hand. Een plezier om vast te houden, een plezier om te gebruiken.

Camera-ervaring geherdefinieerd

De 13 Mp camera van de Ascend P7 levert perfecte fotomomenten, dag én nacht. Dankzij de snelle sluitertijd van 1,2 seconden maakt u in een oogopslag scherpe foto’s. Bovendien wordt deze smartphone geleverd met een 8 Mp camera vooraan en Panorama Selfie technologie: een nieuwe manier om uzelf in het middelpunt van de foto te plaatsen. Breng meer fun in uw foto’s en ontdek een waaier aan bewerkingsfuncties om foto’s te maken die een geweldige indruk nalaten.

Connectiviteit geherdefinieerd

Met de Ascend P7 bent u altijd bereikbaar. Deze Huawei smartphone is uitgerust met een krachtige batterij van 2500 mAh en een ultra energiebesparende modus. Het unieke dubbele antenne design maximaliseert bovendien de signaalkwaliteit. Zo blijft u altijd verbonden waar het leven u ook voert. De Ascend P7 wordt geleverd met de mogelijkheid om af te wisselen tussen 3G en 4G. Kijk, surf, speel en verbind op manieren die u nooit voor mogelijk had gehouden.

Koop nu uw Huawei Ascend P7

  1. Stevig en elegant design
  2. Panorama Selfie technologie
  3. Energiebesparende modus
Knop koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Ascend P7 black
  2. Bekijk de Ascend P7 white
  3. Bekijk de Ascend P7 black + SIM
  4. Bekijk de Ascend P7 white + SIM
  5. Bekijk alle Huawei smartphonesPin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters