Minimalistisch design,
elegant vanuit alle hoeken

Een bijzondere combinatie van design, kracht en autonomie: dat is de Huawei Nova! Dit allernieuwste hebbeding is een elegante en ergonomische smartphone waarmee je elke dag opnieuw stijlvol door het leven gaat.

Dun en stijlvol design

Laat je verleiden door de ultrafijne vormgeving van de Huawei Nova. Dankzij zijn afgeronde buitenranden past hij perfect in je hand. Deze smartphone is niet alleen compact van vorm, maar ook in het bijzondere design van de interne componenten. Zeg dus niet zomaar “smartphone” tegen de Huawei Nova!

Zeer stevige behuizing

Laat je nogal snel je smartphone vallen? Geen paniek, de Huawei Nova kan tegen een stootje. De achterkant is gemaakt van magnesium en aluminium en is gezandstraald met keramisch materiaal. Resultaat: extra grip en een zachte glans. Het subtiel gebogen glas van de Huawei Nova sluit bovendien perfect aan op de buitenranden, zodat het toestel lekker in je hand ligt.

Scherpe fotoís

Een foto maken in een donkere ruimte? Het indrukwekkende fototoestel van de Huawei Nova zorgt telkens voor perfecte foto’s waar je ook bent:

 1. Haarscherpe foto’s: de 12 megapixel camera maakt moeiteloos de scherpste foto’s, zelfs bij weinig licht.
 2. Snelle scherpstelling: het tweevoudige autofocussysteem van de Huawei Nova zorgt voor foto’s van extreem hoge kwaliteit.
 3. 4K-video’s: de Huawei Nova maakt video-opnames in Ultra High Definition. Zelfs op een groot scherm zullen je video’s er perfect uitzien.

Focus op selfies

Ben je een echte selfie-freak? Met de 8 megapixel camera vooraan, samen met de Beauty-modus, plus de vingerafdruklezer, is selfies maken voortaan kinderspel.

De Beauty-modus: geknipt voor beauty-queens

 1. blush en lipgloss worden afgestemd op de vorm van je gezicht en de kleur van je huid.
 2. speciale beauty-effecten voor de wenkbrauwen.
 3. subtiele aanpassingen in huidtinten en de grootte van de ogen op foto’s én in video’s.

Lange autonomie

Gedaan met je smartphone twee keer per dag op te laden! De Huawei Nova is voorzien van een razendsnelle processor, goed voor een batterijduur van twee dagen.

product

Je Huawei Nova Grey†

 • Indrukwekkend fototoestel
 • Stevig ontwerp
 • Elegant design
Koop nu
product

Je Huawei Nova Silver†

 • Indrukwekkend fototoestel
 • Stevig ontwerp
 • Elegant design
Koop nu
product

Je Huawei Nova Gold

 • Indrukwekkend fototoestel
 • Stevig ontwerp
 • Elegant design
Koop nu

Nuttige links

 1. Bekijk onze Huawei-smartphones