Huawei P10 en P10 Plus

Uitzonderlijke fotoís en snelle prestaties

De perfecte combinatie tussen snelheid, kracht en design in één smartphone? Ontdek de Huawei P10 en P10 Plus-smartphones.

Snelle prestaties

Op zoek naar een snelle smartphone? De toestellen van de Huawei P10-reeks zijn voorzien van een snelle Hisilicon Kirin 960 octacore processor die ervoor zorgt dat deze smartphones razendsnel werken. Perfect voor al je spelletjes en ander entertainment! Ze onthouden ook welke apps je het vaakst en het minst vaak gebruikt en stemmen je verbruik hierop af.

Uniek design

Uitgesproken lijnen, zachte, sensuele rondingen en luxueuze texturen: de P10-reeks beschikt over een gezandstraalde afwerking van de aluminium achterkant met micro-diamantfacetten in combinatie met de trendkleuren voor 2017. Genoeg keuze dus! Bovendien vind je nu de vingerafdruksensor onder het beeldscherm. Eén tik brengt je scherm terug. Blijf je drukken, dan ga je naar de homepage en het multitask-menu roep je op door naar links te vegen. Praktisch!

Grote opslagcapaciteit

Een van de verschillen tussen de P10 en P10 Plus is de opslagruimte en het geheugen. De Huawei P10 heeft met zijn 64 GB en microSD-ingang veel ruimte. Niet voldoende? Vergroot het interne geheugen van de Huawei P10 Plus met een microSD-kaart tot maar liefst 128 GB. Altijd mooi meegenomen als je veel video’s of foto’s wil bewaren op je smartphone. Multitasken wordt ook kinderspel dankzij het 4 GB RAM-geheugen van de P10 en maar liefst 6 GB RAM van de P10 Plus.

Voor professionele fotoís

Droom je ervan om adembenemende foto’s te nemen met een smartphone? Met de Huawei P10-smartphones is dat heel eenvoudig. Deze toestellen met 5,1 inch-scherm en geïntegreerd fototoestel van 20 MP zijn een echte fotostudio in zakformaat. Dankzij professionele belichtingsinstellingen, een huidverbeteringsfunctie en scherptediepte maak je professionele foto’s in een mum van tijd. Liever een groter scherm? Kies dan voor de Huawei P10 Plus met 5,5 inch-scherm en QHD-resolutie voor nog scherpere foto’s.

Andere troeven

De extra functies van de Huawei P10-reeks? Ze zijn uitgerust met 4G+ om supersnel te surfen, NFC om makkelijk bestanden te delen, een gyroscoop, een versnellingsmeter...

product

Jouw Huawei P10

  • 5,1 inch-scherm
  • 20 MP-fototoestel
  • Krachtige prestaties
Koop nu
product

Jouw Huawei P10 Plus

  • 5,5 inch-scherm
  • 20 MP-fototoestel
  • Krachtige prestaties
Koop nu