Huawei P20

Til je smartphone-fotoís naar een hoger niveau

De Huawei P20 is voorzien van een Leica dubbele camera. Een compleet nieuwe manier van fotograferen om altijd de perfecte foto te maken met je smartphone.

Ontdek het nieuwe Huawei P20-gamma! De beroemde Chinese fabrikant stelt 3 innoverende modellen voor: de Huawei P20, Huawei P20 Pro en Huawei P20 Lite. Ze beschikken allemaal over een dubbele camera, ondersteund door artificiële intelligentie voor hoogwaardige foto’s.


Huawei P20
Een dubbele camera voor verbluffende resultaten


De Huawei P20 werd ontwikkeld door Leica, een gerenommeerde camerabouwer. Hij is voorzien van een 3rd generation-camera 20 MP + 12 MP met grote opening. Deze smartphone is slim en beschikt over een situatie- en objectherkenning. Fotograferen wordt voor iedereen toegankelijk! De frontcamera van 24 MP levert ook mooie prestaties op, ook bij weinig licht. Bovendien biedt de Huawei P20 verschillende functies om je foto’s te corrigeren en te verbeteren. Probeer nieuwe composities et laat je creativiteit de vrije loop!

De prestaties van deze dubbele camera zouden niet tot hun recht komen zonder een krachtige processor. Daarom draait de Huawei P20 op Kirin 970 Neural Network, een systeem gemaakt van kunstmatige intelligentie met een superieure snelheid. Ander pluspunt? Dankzij de Huawei Safe SuperCharge laad je je toestel in slechts 30 minuten op wat goed is voor een autonomie van 11 uur.


Huawei P20 Pro
Een driedubbele camera die grenzen verlegt


De Huawei P20 Pro is ‘s werelds eerste smartphone met driedubbele 40 MP-camera van Leica! De hoofdcamera van 20 MP op de achterkant van het toestel biedt je de mogelijk om je foto’s te verbeteren. De frontcamera van 24 MP is ook zeer krachtig om haarscherpe kiekjes en video’s te maken, ook bij weinig licht. Op de voorkant van de smartphone zie je het schitterende 6,1 inch-scherm met een definitie van 1080 x 2240 pixels. Laat je onderdompelen in je video’s en foto’s dankzij hun gedetailleerde weergave.

Bovendien heeft één van de hoogwaardige modellen van de Huawei P20 Pro een geheugen van 128 GB, ofwel de grootste opslagcapaciteit voor een smartphone, zonder micro SD-kaart. Hij is ook uitgerust met de Kirin 970-processor en met de Huawei Safe SuperCharge-technologie. En om deze prachtige smartphone te beschermen, is de P20 Pro IP67 gecertificeerd, perfect stof- en waterdicht. Vertrek op avontuur... met je smartphone!


Huawei P20 Lite
Beelden die inspireren


De Huawei P20 Lite is ook voorzien van een dubbele camera van 16 MP met een full hd-scherm van 5,84 inch en ligt perfect in de hand. Het glazen design voelt prettig aan. Ontdek adembenemende kwaliteitsbeelden op je smartphone. Schitterende kleuren en een hoog contrast om altijd perfecte foto’s te trekken. Wees een echte artiest en verrijk je foto’s met 3D-effecten, filters en animaties.

De Huawei P20 Lite is uitgerust met de Kirin 659-processor en een vingerafdruksensor voor meer veiligheid, net als bij alle andere modellen. Deze stevige smartphone biedt uitstekende prestaties en je kan hem overal gebruiken, zowel op professionel vlak als tijdens je hobby’s. Met de Huawei P20 kan je alles aan!

Ontdek het nieuwe Huawei P20-gamma in je favoriete Vanden Borre-winkel of op www.vandenborre.be en ga volledig op in hd-beelden.

product

Huawei P20

 • Voorkantvullend scherm
 • Dubbele camera met Leica-lens
 • Met artificiële intelligentie
Koop nu
product

Huawei P20 Pro

 • Prachtig scherm van 6,1 inch
 • Driedubbele 40 MP Leica-camera met optische zoom
 • Stof- en waterdicht
Koop nu
product

Huawei P20 Lite

 • Voorkantvullend scherm
 • Dubbele camera met Bokeh-effect
 • Met vingerafdruksensor
Koop nu

Nuttige links

 1. Bekijk de Huawei P20
 2. Bekijk de Huawei P20 Lite
 3. Bekijk de Huawei P20 Pro
 4. Bekijk alle Huawei-smartphones