{Include name error} Huawei P9 en P9Plus: smartphonefotografie heruitgevonden

Huawei P9 en P9Plus

Een revolutionaire en stijlvolle smartphone

Met de P9 en de P9Plus ontwikkelde Huawei een baanbrekende smartphone. Het merk riep namelijk de hulp in van Leica, Duits expert op gebied van fotografie. Het resultaat? Een krachtige smartphone en een indrukwekkend fototoestel in één.

Smartphonefotografie heruitgevonden

Het indrukwekkendste van de P9 is ongetwijfeld de smartphonecamera die werd ontwikkeld in samenwerking met Leica. De dual-lens-camera vangt meer licht en zorgt voor een betere helderheid, wat je prachtige foto’s en video’s oplevert. Bovendien bevat het fototoestel nog heel wat andere hoogwaardige technologieën:

 1. Twee sensoren vangen het licht op, één voor kleuren en één voor zwart-wit. De Huawei P9 combineert deze shots door de kleuren vastgelegd met de RGB-sensor samen te voegen met het detail van de monochrome sensor.
 2. De camera bevat intelligente technologie van Leica, zodat je fotokwaliteit behaalt van professionele camera’s.
 3. De Hybrid Focus-technologie maakt gebruik van laser focus, dieptemeting en contrast. Daarmee maak je foto’s met een ongelooflijke snelheid, diepte en helderheid.
 4. De camera biedt je verder een groot diafragma-effect en een hele reeks kleurinstellingen (standaard, levendig en smooth colours) voor authentieke kleuren. Je foto’s kan je daarna bewerken zonder aan kwaliteit in te boeten door de professionele modus met RAW-opslag.
 5. Ook je selfies zien er fantastisch uit! Met de 8-megapixel front-facing camera maak je de mooiste selfies, zelfs bij weinig licht.

Een display dat opvalt
Een display dat opvalt

Een display dat opvalt

Al die prachtige foto’s verdienen uiteraard een scherm waarop ze perfect tot uiting komen. Daarom beschikt de Huawei P9 over een full-HD-scherm dat natuurlijke kleuren levendig weergeeft.

Ontworpen voor jouw comfort

De Huawei P9 gebruiken, dat doe je in alle comfort. Het is de eerste smartphone met virtuele Triple-antenne. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over signaalverlies door bijvoorbeeld verkeerde handposities. Daarnaast maakt de P9 altijd automatisch verbinding met het wifi-netwerk dat het sterkste signaal uitzendt. Zo heb je steeds de beste verbinding. Ook hoef je je geen zorgen te maken om autonomie: de extreem lange duur van de 3000 mAh-batterij houdt je wel even bezig. En met de intelligente vingerafdruksensor verbeter je de veiligheid van je gegevens en heb je in een handomdraai je telefoon ontgrendeld.

Een stijlvol ontwerp

De unieke smartphonecamera, het prachtige display en de talrijke functies die je het leven gemakkelijk maken werde samengebracht in een oogstrelend design. Het bevat met-diamant geslepen randen, afgerond met lichte curves. De behuizing van aluminium uit de ruimtevaartindustrie en het 2.5-dimensionaal glazen scherm maken het toestel ook nog eens ijzersterk.

De grote broer: Huawei P9Plus

De P9 is ook beschikbaar in een groter model, de P9Plus. Hij bevat alle functie en revolutionaire technologieën van de P9, maar heeft een groter scherm van 5,5 inch en een nog krachtigere battrij van 3400 mAh.

Een display dat opvalt
product

Jouw Huawei P9

 • Revolutionaire dual-lens
 • Unieke Leica-technologie
 • 5.2-inch full HD-scherm
Koop nu
product

Jouw Huawei P9Plus

 • Revolutionaire dual-lens
 • Unieke Leica-technologie
 • 5.5-inch Full HD-scherm
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters