De toekomst is interactief

Comfortabel van thuis uit

Comfortabel van thuis uit

Stel: u bent op zoek naar een nieuwe televisie, -soundbar of –multiroom-systeem. Zou u deze toestellen niet willen zien werken voordat u ze koopt? Daarom experimenteren we met deze nieuwe dienst.

Al bestaan er op dit moment nog technische beperkingen, deze test zal ons op termijn helpen om uw online winkelervaring te verbeteren. Deze functie laat u namelijk toe te zien wat de verkoper ziet, en u kunt live met hem communiceren alsof u in de winkel was. En als u helemaal verkocht bent, bestelt u het toestel gewoon op de website.

Waar technologie en service elkaar ontmoeten

Net als in de winkel staat onze verkoper persoonlijk voor u klaar. Op uw scherm ziet u alles vanuit zijn perspectief. Via de telefoon kunt u vragen stellen over het toestel, hem vragen u het product te demonstreren of bepaalde aspecten van dichterbij te zien.

Waar technologie en service elkaar ontmoeten
Waar technologie en service elkaar ontmoeten

Hoe werkt het?

Heeft u een toestel gezien dat u interesseert en waarbij deze dienst beschikbaar* is? Geef dan online uw telefoonnummer in. Onze verkoper belt u terug en op het scherm ziet u de winkel. De verkoper toont u het toestel en beantwoordt al uw vragen. Zo eenvoudig kan het zijn.

*Deze dienst bevindt zich momenteel in een testfase. Hij is enkel beschikbaar bij geselecteerde producten, indien de verkoper vrij is en tijdens de openingsuren van de winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters