JURA-espressomachines: smaakvolle koffie, hoogwaardig design

Ben je een echte koffieliefhebber? Ontdek de JURA-espressomachines. Hun grootste pluspunten? Ze bieden een perfect resultaat, ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en ze beschikken over een uitzonderlijk design. Benieuwd naar de andere troeven?

JURA in het kort

JURA is een Zwitsers merk dat zich volledig op premium-volautomaten voor koffiespecialisten toespitst. Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn begrippen die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. En voor haar espressomachines baseert JURA zich op 3 belangrijke pijlers: een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Om altijd een perfect resultaat te bereiken doet JURA beroep op ingenieurs. Zij hebben een revolutionaire impulsextractieproces ontwikkeld om de extractietijd te optimaliseren, voor een ongekend en vol aroma. JURA-koffiemachines zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen omdat ze voorzien zijn voor allerlei spitstechnologieën, zodat noodzakelijke instellingen aan de toestellen automatische worden verricht. En qua design? Deze koffiemachines combineren zuivere vormen, edele materialen en een compromisloze afwerking.

Onze JURA-espressomachines

Bij Vanden Borre bieden we je verschillende JURA-espressomachines, elk met haar eigen eigenschappen.

JURA J6

De JURA J6 onderscheidt zich vooral door haar verfijnd design. Ze beschikt ook over een AromaG3-molen die twee keer zo snel koffiebonen maalt, en dat met volledig behoud van het aroma. Daarnaast heb je ook nog het Pulserend ExtractieProces, het P.E.P.® die de extractietijd bij korte koffiespecialiteiten optimaliseert en zorgt voor een ware smaakexplosie bij ristretto en espresso.

Hoe verloopt de bediening? Da’s echt een makkie! De JURA J6 is voorzien van een zeer intuïtieve TFT-display met duidelijke grafieken. En als laatste pluspunt moeten we ook vermelden dat je deze machine ook kan bedienen via je smartphone met de JURA-app (dankzij de apart verkrijgbare Smart Connect-zender).

JURA S8

De JURA S8 wordt gekenmerkt door haar compacte formaat en haar strakke design. Ze bereidt tal van koffiespecialiteiten, van espresso tot latte macchiato. Een lichte aanraking op het scherm met je vingertop volstaat om meteen je favoriete specialiteit in het kopje te doen stromen. Net als bij de J6 beschikt de S8 over een AromaG3-molen en het Pulserend ExtractieProces.

JURA E80

Met de JURA E80 geniet je van verschillende soorten koffie zoals een cappuccino of een latte macchiato. Je kan ook probleemloos de instellingen van je drankjes aanpassen tijdens de bereiding en dat via het intuïtief kleurenscherm. En het onderhoud? Nooit eerder was het gebruik van de filter zo eenvoudig! Het nieuwe intelligente watersysteem (Intelligent Water System, I.W.S.®) detecteert de filter automatisch en beschermt de koffiemachine tegen kalk. Ze is ook voorzien van een automatisch programma om het melksysteem te reinigen.

JURA E8

De JURA E8 Silver en JURA E8 Black beschikken over een uitloop voor microschuim G2 om koffiespecialiteiten met melkschuim te bereiden, zoals bij een latte macchiato of een cappucino. En dat is niet alles want de Jura E8 bereidt in totaal 12 verschillende specialiteiten en zelfs groene thee met één druk op de knop. Voeg daar nog een makkelijk onderhoud dankzij de reinigingsprogramma’s toe en ook nog een groot gebruiksgemak.

JURA ENA 8

De JURA ENA 8 White, JURA ENA 8 Red en JURA ENA 8 Black zijn compact, eenvoudig en elegant. Ze maken tot 12 specialiteiten met verse gemalen koffie klaar, waarbij zelfs de trendproducten cortado en caffè Barista niet ontbreken. Ze zijn even simpel te gebruiken als de andere modellen van het gamma. Het elegante design met chroomaccenten en het waterreservoir in diamantlook maken hun look zo uniek.

JURA A7

Ben je fan van een heerlijke espresso en van melkspecialiteiten? Dan is de JURA A7 echt iets voor jou! Ze is compact, elegant en beschikt over hetzelfde extractieproces als dat van de andere JURA-espressomachines. Met zo’n toestel maak je een overheerlijk kopje koffie klaar in een handomdraai.

4,5

4,6

5,0
€ 999,00

4,5
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters