Zin om op scherm te lezen? Probeer de e-reader Kobo Aura!

Geniet van een aangename, ononderbroken leeservaring met de e-reader Kobo Aura (Edition 2). Handig om mee te nemen, slim in gebruik en zonder vervelende weerspiegelingen.

Wil je graag een e-reader proberen, maar weet je niet welk toestel te kiezen? De e-reader Kobo Aura (Edition 2) is het perfecte instapmodel, met zijn 6-inch scherm met geïntegreerde schermverlichting en zijn zeer betaalbare prijs. De e-reader Kobo Aura biedt oneindig veel mogelijkheden. Je zult hem al snel niet meer kunnen missen!

Een optimaal leescomfort, zowel overdag als Ďs nachts

De Kobo Aura biedt een eenvoudige en natuurlijke digitale leeservaring op zijn antireflecterende touchscreen 6” Carta E Ink. Een technologie die je een optimaal leescomfort biedt, dat het lezen van een traditioneel papieren boek benadert. Je kunt dus zo lang lezen als je maar wilt, zonder vermoeide ogen.
Dankzij de geïntegreerde regelbare verlichting ComfortLight kan je op de Kobo Aura lezen in de volle zon, zonder lastige weerspiegelingen, of in volledige duisternis. In bed, op strand, ongeacht het uur van de dag, je leest op een comfortabele manier al je digitale boeken.

En voor nog meer comfort, kun je je leeservaring personaliseren door te kiezen uit 40 lettergroottes en 11 lettertypes. De marges zijn instelbaar, je kunt passages onderlijnen, notities nemen en je hebt met één vingerbeweging zelfs toegang tot een geïntegreerd woordenboek.

Een autonome e-reader in meeneemformaat

De Kobo Aura (Edition 2) is de ideale reisgezel. Hij is compact en makkelijk overal mee naartoe te nemen. Met zijn geheugen van 4 GB kan je wel 3.000 eBooks dowloaden, die je rechtstreeks kiest uit de digitale bibliotheek van Kobo. Zo heb je altijd een leuk boek bij de hand.
De Kobo Aura is daarnaast ook uitgerust met een batterij met een indrukwekkende autonomie tot 2 maanden. Zo kan je overal en zonder onderbreking genieten van al je favoriete boeken. Je kunt dus zorgeloos vertrekken zonder oplader.

Meer dan 5 miljoen beschikbare boeken: voor elk wat wils!

Dankzij de geïntegreerde wifi geeft de e-reader Kobo Aura je rechtstreeks toegang tot de digitale bibliotheek van Kobo, die vandaag meer dan 5 miljoen boeken telt. Met een eenvoudige vingerbeweging selecteer je het boek van je keuze.
Je aarzelt? Te veel keuze? Geen inspiratie? Dankzij de persoonlijke aanbevelingen op maat van de digitale Kobo-bibliotheek, vind je makkelijk een boek dat je zal interesseren, in functie van je leesgewoontes of door de beoordelingen en kritieken te lezen van andere boekenliefhebbers.

Vind het ideale hoesje voor je Kobo Aura†

Zoek je een hoesje voor je Kobo Aura (Edition 2)? Wij hebben wat je zoekt. Onze hoesjes zorgen ervoor dat je e-reader automatisch in- en uitgeschakeld wordt bij het openen en sluiten van het etui. Dankzij geïntegreerde klemmen en zijn magnetische sluiting, passen ze perfect op het toestel en beschermen ze het doeltreffend tegen krassen.
Hun fijne, lichte design zorgt ervoor dat de e-reader goed in de hand ligt en makkelijk te bedienen is. Zelfs wanneer de cover dicht is, zijn de toegang voor de stroomkabel en de poorten van de e-reader nog bereikbaar. Bovendien zijn onze etuis erg chic en duurzaam, want ze zijn gemaakt van leder van topkwaliteit. Nog een reden te meer om je te laten verleiden door de Kobo Aura…

Zin om ook eens digitaal te lezen?

Ontdek dan meteen, online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel, de e-reader Kobo Aura.

product

Jouw Kobo Aura e-reader (Edition 2)

  • 4 GB opslagcapaciteit
  • Niet-spiegelend 6 inch-touchscreen
  • Batterijduur van maximaal 2 maanden
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Kobo Aura e-reader (edition 2)
  2. Bekijk alle Kobo Aura e-readers
  3. Bekijk alle hoesjes voor de Kobo Aura e-reader