Laurastar IGGI: zuivert en ontkreukt je kledij in ťťn beweging

De compacte en elegante zuiverende stomer IGGI van Laurastar verwijdert niet enkel plooien op een efficiënte manier, hij verwijdert ook bacteriën en mijten op je verschillende kledingstukken. Hoe? Dankzij zijn unieke hoge stoomdruk. Wil je er graag meer over weten? Ontdek snel de specifieke eigenschappen van dit innoverende toestel.

2-in-1 gebruik: ontkreukt en desinfecteert

De DMS-stoom (Dry Microfine Steam) van de Laurastar IGGI-ontkreuker desinfecteert alle textielsoorten en andere materialen zoals plastic en metaal. De stoom van dit toestel overstijgt 100°C en elimineert maar liefst 99,9% van de virussen of bacteriën en 100 % van de mijten. Dankzij het onder druk zetten van de stoom en de snelheid waarmee deze uit de spuitmond komt, zorgt de IGGI van Laurastar voor een vertienvoudigde effectiviteit. Resultaat: een maximale zuivering en een vermindering van het risico op allergieën.

Reinig dus niet alleen je kledij, maar ook je gordijnen, zetels, deurklinken, het speelgoed van je kinderen … en dat alleemaal in een oogwenk!

De Dry Microfine Steam-stoom desinfecteert textiel en ook al je voorwerpen, maar ze ontkreukt ook al je kledij op een delicate en zachte manier. Deze technologie werd namelijk ontworpen om je kledingstukken bij hoge druk op een efficiënte manier te ontkreuken. Deze stomer respecteert zelfs de meest delicate stoffen.

Compact formaat en elegant design

Het oog wil ook wat! De IGGI van Laura is voorzien van een uniek en esthetisch ontwerp en is beschikbaar in 2 verschillende kleuren: rood of wit. Aan jou de keuze!
Bovenop zijn elegante design is deze compacte Laurastar-ontkreuker héél makkelijk te gebruiken, op eender welk moment van de dag. Zijn kleine formaat is ook zeer praktisch om overal mee te nemen, zelfs op reis!

Praktische meegeleverde accessoires

Bij de Laurastar IGGI zijn er ook enkele accessoires inbegrepen om optimaal te genieten van je toestel! De IGGI-navulfles heeft een capaciteit van 100 ml en is voorzien van een autostopfunctie: het reservoir wordt niet meer gevuld zodra het toestel vol zit met water. Voor meer veiligheid kan je ook de want gebruiken die bestand is tegen warmte om comfortabeler en optimaal te ontkreuken. En het meegeleverde etui is praktisch om je IGGI te beschermen en makkelijk te vervoeren.
 

Wil je graag zo’n handige ontkreuker in huis halen die je kledij ontkreukt en desinfecteert? Bekijk dan zeker de Laurastar IGGI-ontkreuker in één van onze winkels.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters